Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ma tesi órán szabadfoglalkozás...

Ma tesi órán szabadfoglalkozás volt, es sokan kimentek focizni. Es néhányan bent maradtunk es hülyéskedtünk. Bepisiltem. Es egy fiu elmondta mindenkinek es rajtam rohog az egesz osztaly. Segitseeeg! 12/L Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bepisiltem,segítség?!
2016. febr. 23. 12:40
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

A röhögéstöl pisiltem be... Sokan mondták hogy ők is bepisiltek ha röhögtek...Sulit váltsak?? Reggel suli elött nem mentem el wc-re és fel is vagyok fázva kissé...

Hétfőn megyek ujra és sokan fognak piszkálni??? Eléggé sok a bunko fiu osztálytársam....Segítsetek kérlek!!!!

2016. febr. 24. 12:34
 12/23 anonim ***** válasza:
42%
Ha neked ennyire megalázó és zavar, akkor válts, de mérlegelj, hogy meg fogja-e érni. Pl barátok otthagyása. Én ilyen miatt nem hinném, hogy váltanék, bár már bőven nem vagyok 12, így nem tudok egy ilyen fejével gondolkodni.
2016. febr. 24. 16:10
 13/23 anonim ***** válasza:

Szia:)

előszöri is a bepisilés miatt ne aggódj, az rendbe jön:) amiatt írok privátban és ott megbeszélhetjük, és segítek ha szeretnéd, persze csak akkor:)

Anyudék tudják?

figyelj, ez attól is függ mennyire tudod ezt elviselni:(

ha egy pár hétig kibírod, akkor utána már úgy sem fogják sokszor felhozni, ha nagyon ki vagy készülve, lehet én is elgondolkodnék az iskola váltáson...de fontos hogy azt is figyelembe vedd, hogy mit és kiket hagysz ott!

A lényeg!!! Ezért te ne szégyelld magad!!Te erről nem tehetsz! És bárkivel megeshet! Aki meg ezért cikiz az szánalmas, érzéketlen és bunkó is!! Ne törődj velük, nem érdemlik meg!:)

2016. febr. 24. 19:54
 14/23 anonim ***** válasza:
49%

"És bárkivel megeshet!"

Leszámítva azt a néhány milliárd embert, akivel nem eset még meg...

2016. febr. 25. 09:36
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem lett semmi .... MInden ugyan olyan amilyen volt... :)
2016. máj. 9. 12:30
 16/23 anonim ***** válasza:
Szia:) ezt jó hallani:) sok szerencsét, hogy ne legyen ilyen többet:) 13. Voltam:)
2016. máj. 9. 15:14
 17/23 anonim ***** válasza:
Te még nem vagy 16 éves.
2020. jún. 1. 22:42
 18/23 anonim ***** válasza:
12 voltál a kérdés kiírásakkor, most lehetsz 15 és pár napon vagy hónapon belül töltöd a 16-ot, tehát az elmúlt években nem is voltál itt szabályosan, amióta bevezették a korhatárt.
2020. jún. 1. 22:44
 19/23 A kérdező kommentje:
Iden leszek 18
2021. jan. 6. 02:26
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy leszel, tanulj meg számolni te molyírtó!
2021. jan. 6. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!