Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyre jobban kínoz a magány,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre jobban kínoz a magány, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Nos, egy 19 éves egyetemista vagyok. Elég szociális ember. De elég régóta nem volt komoly kapcsolatom és a haverok, meg a bulik, programok elvették a figyelmemet, de egyre jobban kínoz az egyedüllét, hisz ennek egy cseppjét se mutatom, de nagyon vágyom a szerelemre. Magabiztos srác benyomását próbálom kelteni és az élet minden területén az is vagyok, csak a csajoknál ez nem megy. Kinézetre sincsen gond, sportolok, mégis amikor ott van egy csinos lány gátlásos leszek és nem merek lépni. Nem igazán tudok kilépni a komfortzónámból, pedig nem igazán van erre okom, de mégse. Minden olyan üres és felszínes. Haverok, bulik, suli, edzés, de ennél én többre vágyom. Lányok válaszát várom főleg, de szívesen fogadom meg srácok tanácsát is, vajon hogyan tudnék kilépni ebből az ördögi körből?

2017. márc. 5. 22:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha van kedved írhatsz nekem:D
2017. márc. 5. 23:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Szintúgy vagyok mint te, csak én dolgozok már, így még fiatalokkal se találkozok.
2017. márc. 5. 23:14
 3/10 anonim válasza:
Irhatasz :3
2017. márc. 6. 05:29
 4/10 anonim válasza:
*irhatsz xdddddd
2017. márc. 6. 05:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Na várjál 3-4-es kommentelő😃

Őt már lefoglaltam😄😄

2017. márc. 6. 08:21
 6/10 anonim ***** válasza:
29%

Ismerkedj az előző kommentelőkkel! Ők biztos a szinteden vannak. 😂 Tutira valami 12-15éves kategória, akik csak az ismerőseik előtt akarják magukat mutogatni egy jóképű sráccal. Ez a kérdés teljesen olyan benyomást kelt, hogy mindenáron ismerkedni akarsz és most azért fognak rád nyomulni a kislányok. Gratulálok!😉

19L

2017. márc. 6. 09:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Valószínű hogy csak azért kell hogy mutogassam... Attól hogy nagyon elfajult ez a világ, az nem azt,jelenti hogy mindenki csak a kockahasra megy... És kommented alapján azt veszem le hogy lenézed őt is és minket (kommentelőket) is.Ő csak azért írt hogy tanácsot kapjon de nekes az jött le hogy azt akarja hogy a lányok írjanak neki.

Nem kell egyből betámadni, ha esetleg gondod van azt szebben is le lehet írni ha már 19 éves vagy, elvileg tudnod kéne fogalmazni.:)

2017. márc. 6. 09:55
 8/10 A kérdező kommentje:
:D eszembe se jutott arra varni, hogy most a csajok bombazzanak privatokkal, nem is vartam. De latom nalad is gondok vannak, csak fejben.
2017. márc. 6. 09:58
 9/10 anonim válasza:

Mielőtt beszélsz velük, tolj le 2 felest. Az általában megoldja az ilyen jellegű gondokat.

És lehetőleg ismerkedj olyanokkal, akikkel nincs túl sok közös ismerősötök, így ha elbaltáznád sincs semmi, soha sem hallod vissza, tehát kevésbé fogsz rajta szorongani.

2017. márc. 10. 00:22
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
2017. márc. 10. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!