Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tehetnék szerintetek mit...

Mit tehetnék szerintetek mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok Richárd vagyok 22 éves.

Van egy lány, de nem írom le a nevét korban úgy kb. velem egykorú ám a probléma ott kezdődik, hogy én szeretem őt és bármit megtennék érte, de ő habár még szingli és tudja, hogy oda vagyok érte még csak arra se ad esélyt hogy találkozzunk és rendesen megismerkedjünk egymással.

Nem tudom mit tehetnék hiszen elmondtam mit érzek iránta és felajánlottam, hogy találkozzunk, de ő egyenlőre tartózkodik.

2017. febr. 23. 04:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel. Udvarolj neki, de ha annyira rideg és ellenszenves veled, akkor hagyd és keress egy olyan lányt, akinek vannak érzelmei. Sok sikert!
2017. febr. 23. 05:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Hagyj neki egy kis időt még. Kérdezd meg többször, hogy akar e találkozni veled :) Egyszer biztosan igent mond.
2017. febr. 23. 06:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm első és második megfogadom a tanácsokat.
2017. febr. 23. 06:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Légy türelmes. :)
2017. febr. 23. 09:46
 5/5 anonim válasza:
Próbálkozz még párszor azzal nem ártasz, ha mondjuk 3-4 edszerre is nemet mond felejtsd el... ha vonzódna hozzád úgy ahogy te hozzá akkor elsőre se mondott volna nemet szerintem...
2017. febr. 24. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!