Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fullad kudarcba már az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fullad kudarcba már az első lépés?

Figyelt kérdés

1. lépés alatt egy normális kapcsolat esetében én 1 randira gondolnék. Rengeteg lányt hívtam már el (egyszerre mindig csak egy lánnyal próbálkoztam), de 1 randi se jött össze soha, miért?

18/F

2017. febr. 4. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Lehet mert éppen olyan lányokat hívtál el, akikkel egyszerűen sehogy sem működött volna. Előbb-utóbb lesz olyan akivel sikerülni fog. :)
2017. febr. 4. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel.
2017. febr. 4. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
En nem ertem a kerdest amugy. Mi az, hogy nem sokerult? Hogy elhivtad es nemet mondtak? Hat ja. Akkor rossz helyen keresgelsz.. ez van. Nyugi, a lanyok eseteben is ugyanez van. En nem vagyok sem csunya, sem buta, de en sem kellhetek mindenkinek. Ez van. Meg tok fiatal vagy, szoval sima. Legalabb megprobaltad tobbszor is.
2017. márc. 27. 00:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Na de az a kerdes hogy mit tettel elso lepeskent. Utolso voltam
2017. márc. 27. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!