Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok valakit?

Figyelt kérdés

Tulajdon képpen olyan appok erdekelnenek ahol 16-17evesek kereshetnek párt

Utalkozok meg negatív emberek pls mashol

2017. febr. 27. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
36%

Nem utálkozni jöttem, de Tulajdon képpen?

Tulajdonképpen.

16-17 éves?

Ennyi idősen kicsit jobban kéne fogalmazni, és ismerni a helyesírási szótárt nemde?

Mai fiatalság, mekkora szarban van.

Értelmi szinted érdekelne.:D

Sikeres párkeresést, remélem valaki olyannal akadsz össze aki hasonlóan buta mint te.

14/L

2017. febr. 27. 18:48
 2/4 anonim válasza:
menj fel anotalkra :DD majd ott találsz valakit biztosan
2017. febr. 27. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen helyesírással meg fogalmazási készséggel én például biztos zsigerből továbbnyomnám anotalkon, mikor felteszi a "Szia kor" kezdetű köszönőmondatot :D 19/F
2017. febr. 27. 19:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Itt gyakorikérdéseken jól lehet ismerkedni. Egy csomó fiúnak nincs barátnője. Pl nekem se. Hány éves? ha te magad is a 16-17 éves kategóriába tartozol akkor én pl 20/F tudunk beszélni. Mellesleg 16-17 évesen bármelyik társkeresőre már fel tudsz regisztrálni többek közt love.hu, Tinder, randivonal stb. Na? Szóval hány éves vagy? :D
2017. febr. 27. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!