Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok valakit?
Figyelt kérdés
Tulajdon képpen olyan appok erdekelnenek ahol 16-17evesek kereshetnek párt
Utalkozok meg negatív emberek pls mashol
2017. febr. 27. 18:45
1/4 anonim válasza:
Nem utálkozni jöttem, de Tulajdon képpen?
Tulajdonképpen.
16-17 éves?
Ennyi idősen kicsit jobban kéne fogalmazni, és ismerni a helyesírási szótárt nemde?
Mai fiatalság, mekkora szarban van.
Értelmi szinted érdekelne.:D
Sikeres párkeresést, remélem valaki olyannal akadsz össze aki hasonlóan buta mint te.
14/L
2/4 anonim válasza:
menj fel anotalkra :DD majd ott találsz valakit biztosan
3/4 anonim válasza:
Ilyen helyesírással meg fogalmazási készséggel én például biztos zsigerből továbbnyomnám anotalkon, mikor felteszi a "Szia kor" kezdetű köszönőmondatot :D 19/F
4/4 anonim válasza:
Itt gyakorikérdéseken jól lehet ismerkedni. Egy csomó fiúnak nincs barátnője. Pl nekem se. Hány éves? ha te magad is a 16-17 éves kategóriába tartozol akkor én pl 20/F tudunk beszélni. Mellesleg 16-17 évesen bármelyik társkeresőre már fel tudsz regisztrálni többek közt love.hu, Tinder, randivonal stb. Na? Szóval hány éves vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!