Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok e ilyen embert?
2-es: ,,De a normálisak között sajnos nem :/''
Tehát ezzel azt állítod,hogy aki keresztény,az nem normális? ._. Noh ,mindegy. Hitvitát nem szeretnék ,a szabályzatnak is ellentmond.
Szerintem igen. Hülyeség lenne egy ilyen kis apróság miatt, valaki nagyon fontosat elveszíteni.
Az első két kommentelő a fesztiváljárókra gondol akik általában nem hosszútávú kapcsolatot keresnek.
Kicsit off, de én kiváncsi lennék arra, hogy a kérdezőnek mi a motivációja arra, hogy nem fekszik le senkivel házasság előtt. Ha kiderül, hogy szexuálisan nem illetek össze, akkor könnyen rémálommá válhat az egész.
Kérdésre válaszolva pedig, nagyon megnehezited a dolgodat. Manapság már nem ez a hozzáállás a normális, szerintem én sem tudnám ezt elfogadni. Évekig nem vár az ember ilyenre.
20/f
2#-es ezzel leírtad az intelligenciaszintedet.
Egyébként hasonló emberek között kell keresgélni,de ami tény az tény. Így valóban sokkal nehezebb párt találni:/
amúgy meg lehet hogy elhatározod ezt magadban, de annyira vágysz a másikra hogy nem bírod betartani, de emiatt meg ne aggódj, nem dől össze a világ :)
na meg ha házasság közben derül ki hogy nem illetek össze, abból csak problémák lesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!