Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Találhatok e ilyen embert?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találhatok e ilyen embert?

Figyelt kérdés
A problémám az volna ,hogy mivel keresztény családban nevelkedtem és rögeszmémmé vált ,hogy a házasság megkötése előtt nem közösülök senkivel ,nem találok magamnak társat. Ezek alapján van egyáltalán találhatok egyáltalán valakit?

2016. júl. 24. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Keresztény közösségekben biztosan.
2016. júl. 24. 13:38
 2/10 anonim válasza:
96%
De a normálisak között sajnos nem :/
2016. júl. 24. 13:39
 3/10 A kérdező kommentje:

2-es: ,,De a normálisak között sajnos nem :/''

Tehát ezzel azt állítod,hogy aki keresztény,az nem normális? ._. Noh ,mindegy. Hitvitát nem szeretnék ,a szabályzatnak is ellentmond.

2016. júl. 24. 13:45
 4/10 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem igen. Hülyeség lenne egy ilyen kis apróság miatt, valaki nagyon fontosat elveszíteni.

Az első két kommentelő a fesztiváljárókra gondol akik általában nem hosszútávú kapcsolatot keresnek.

2016. júl. 24. 13:49
 5/10 anonim válasza:
91%

Kicsit off, de én kiváncsi lennék arra, hogy a kérdezőnek mi a motivációja arra, hogy nem fekszik le senkivel házasság előtt. Ha kiderül, hogy szexuálisan nem illetek össze, akkor könnyen rémálommá válhat az egész.

Kérdésre válaszolva pedig, nagyon megnehezited a dolgodat. Manapság már nem ez a hozzáállás a normális, szerintem én sem tudnám ezt elfogadni. Évekig nem vár az ember ilyenre.

20/f

2016. júl. 24. 13:54
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

2#-es ezzel leírtad az intelligenciaszintedet.

Egyébként hasonló emberek között kell keresgélni,de ami tény az tény. Így valóban sokkal nehezebb párt találni:/

2016. júl. 24. 13:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

amúgy meg lehet hogy elhatározod ezt magadban, de annyira vágysz a másikra hogy nem bírod betartani, de emiatt meg ne aggódj, nem dől össze a világ :)

na meg ha házasság közben derül ki hogy nem illetek össze, abból csak problémák lesznek

2016. júl. 24. 14:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszöntem a válaszokat.
2016. júl. 24. 14:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Latom nincsenek az innyedre a valaszok. Mindenkinek maganugye miben hisz, de ezzel elegge lecsokkented az eselyeidet egy boldog parkapcsolatra, foleg ha hazassag utan kiderul nem illetek ossze. Szoval ne csodalkozz, ha evek mulva se talalsz olyat aki elviseli, en sem tudnam mert a szex az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban.
2016. júl. 24. 17:23
 10/10 anonim ***** válasza:
soha nem lesz normális kapcsolatod ha ezzel b*szod el...
2016. júl. 29. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!