Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatok aranyos szőke,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok aranyos szőke, kékszemű fiút?

Figyelt kérdés

En egy 16 éves lány vagyok es oda vagyok az ilyen fiúkert.

Sokat ismerkedem,de az a baj (gondolom hihetetlen ),de eddig egyetlen egy olyan fiú ismerősöm sincs aki szőke,kekszemű lenne. (Pedig kértem a barátnőimet hogy mutassanak be egyet,ha ismernek,de ok sem ) :(

Vagyis van,de ok olyanok hogy éppen csak világos a hajuk,az meg ne ugyan az....

Azt hihetitek hogy válogatós vagyok,de nem... Nekem az ilyen fiúk tetszenek.

Ugyan úgy mint pl. Nektek a barna vagy a szoke hajúak.

Én Vecsési lány vagyok és azt szeretném kérdezni,hogy valaki tudna nekem bemutatni a környéken egy kedves szőke fiút kérem szépen?

Tudom nem külsőségek alapján kell választani,de sajnos nem nagyon akadnak olyan fiúk akik normálisak lennének velem... pedig hívtam már randizni kis félénk fiúkat is,de velük sajnos nem jött ossze.

Így ha nincs a környezetemben olyan aki megbecsül,addig en keresek és ha mar keresek akkor szőket..:)

2016. szept. 20. 17:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szőkésbarna játszik még? :D többi stimmel
2016. szept. 20. 17:21
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, írta hogy kimondottan szőkét keres
2016. szept. 20. 17:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"Azt hihetitek hogy válogatós vagyok,de nem..."

DE :D

Ha neked az első szűrő a hajszín+szemszín kombináció és ezen kívűl más nem jöhet szóba, akkor az vagy.

2016. szept. 20. 17:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Osztom az előző véleményét
2016. szept. 20. 17:50
 5/12 A kérdező kommentje:

Jaj,de tudtam hogy jönnek az irigy nagyokosok.:D

Mint írtam..AMIG NINCS A KOZELEMBEN OLYAN AKIT KOMOLYAN ERDEKLEK!....

Addig én keresek olyat aki tetszik nekem...és nekem a szőke kékszemű fiúk tetszenek.

Na puszi nagyokosok. :)

2016. szept. 20. 17:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
jajj.. már olyan sok az ellentmondás az általad leírtakban, hogy követni is nehéz.. de sok sikert, bízzunk benne, hogy találsz egyet, csak közbe nehogy elszalassz pár barnát aki meg is becsülne..
2016. szept. 20. 18:09
 7/12 A kérdező kommentje:

És amúgy tényleg igaz ami itt megy gyakorin...:D

Az egyik barátnőm javasolta hogy ide írjak egy kérdést,hatha bemutat nekem valaki egy fiút,de mondta hogy vigyázzak,mert akármit írok az itteni emberek azért is úgy írják a dolgaikat hogy ne nekem legyen igazam...

Szánalmasak.:D

2016. szept. 20. 18:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Hat nacit Nemetorszag kornyeken keress ;)
2016. szept. 20. 19:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Figyelj nem tudom mire számítottál.

1. Ez nem egy társkeresőoldal.

2. Ha így kezded a keresést, hogy szőke, kék szemű nem is tudom mire vártál. Persze, hogy nem lesz pasid, ha úgy kezded el a keresést, hogy ez érdekel. És igaz, hogy azt írod,hogy igazából azért kell, mert nincs olyan aki a környezetedben megbecsül és ha már...stb.

De mondjuk ha így tetted fel volna a kérdést:

"Hol találhatok egy fiút aki szeret és megbecsül?

(magyarázatba)

Vecsésen lakok, 15 éves lány stb....sokat keresgéltem már, és szeretnék egy rendes, kedves fiút aki lehetőleg szőke és kékszemű. Az az ideálom:)"

De mivel a kérdésben leírtad, hogy az éppen csak világos hajú nem jó, így csak egy válogatós ribizlinek látszol akinek még az árnyalatbeli különbségek is sokak.

2016. szept. 20. 19:41
 10/12 A kérdező kommentje:

Komolyan ennyire nem jó a felfogasotok?😂😂😂😂

Ki mondta hogy én itt keresek társat? Nem titeket kereslek!! isten ments! Nyavagjgosok......

En azt kérdeztem,ha vecsés környéken ismer valami szőke fiút az írjon!

Minek keresnék barna hajút,ha rengeteg olyat ismerek? Nem értitek a kérdésem lenyeget,de okosak hiszitek magatokat és azt hiszitek jobbak vagytok nálam csak azért mert lany vagyok.:D

Inkább valahogy javíts a felfogasotok...

Ui. Biztos sok "szabad" időd van,ha ilyen hosszú szöveget írsz,elettelen.:D

Na viszlát nem fogok már semmit olvasni itt,hiaba valaszoltok.

2016. szept. 20. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!