Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
16/F - nem szeretek nagyon bulizni járni de utazni szeretek strand hasonló esetleg beülni valahova, szöke kék szem szeretek jól öltözni szép cipök jó órák szeretek inget hordani.. Szeretek nevetni, barátkozni, kedves vagyok szinte mindenkivel. Nem vagyok valami vékony kategória 75kg 170cm körül... De valahogy nemtudom nem jövök be a lányoknak..... Nektek bejön?2016. máj. 2. 16:02
1/17 Namizou1 válasza:
Hat...Lehet, hogy ok masmilyennek látnak, mint amilyen vagy.
2/17 anonim válasza:
Igy hallasbol biztosan bejonnel nekem de amig nem latok kepet igy sajna nem. :D
3/17 anonim válasza:
Bejönnél. Csak 25 kilóval több vagy ńálam és ugyan olyan magas :S
5/17 A kérdező kommentje:
Ezt találtam hirtelenben mobilomban, most kezdek edzeni :)
2016. máj. 2. 16:14
7/17 anonim válasza:
#6: Nem talááált ;) Nőies lábaim vannak, nem pálcikák, kerek a fenekem ( 88 cm ), és B kosaras vagyok ;)
8/17 anonim válasza:
szerintem a hajad másképp jobban állna, olyan átlagosnak mondalak, egyáltalán nem vagy csúnya :)
9/17 A kérdező kommentje:
:D nemtudom ilyen páva hajak nálam elmaradnak :D
2016. máj. 2. 16:54
10/17 anonim válasza:
A kék szem mindenképpen előny.:)
A stílus így leírás alapján bejövős, de élőben tökre más.
A magasság/súly aránya szerintem jó.
A nevetéses, barátkozós jellem király, mert hasonló vagyok én is, azzal ellentétben, hogy nem feltétlen vagyok kedves (csak a szeretteimmel).
Összességében minden OK, nem látnám hátrányát a lányok hódításának megkezdéséhez. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!