Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mi a véleményetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
16/F - nem szeretek nagyon bulizni járni de utazni szeretek strand hasonló esetleg beülni valahova, szöke kék szem szeretek jól öltözni szép cipök jó órák szeretek inget hordani.. Szeretek nevetni, barátkozni, kedves vagyok szinte mindenkivel. Nem vagyok valami vékony kategória 75kg 170cm körül... De valahogy nemtudom nem jövök be a lányoknak..... Nektek bejön?

2016. máj. 2. 16:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
utsó : hát van mit leadni azért kezdtem el edzeni hogy azért nah , deh valahogy nem jön össze :D ... már lassan azt hiszem hogy csak a páwa gyerekeké a világ :D vagy lehet rossz helyen keresem ..
2016. máj. 2. 18:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen, rossz helyen keresel ;) Amúgy kb. 10 kilót adj le, ne többet, nem kell 50 kilósnak lenned ;)
2016. máj. 2. 18:09
 13/17 A kérdező kommentje:
az van tervben kicsit izmosodni hogy mégis kicsit más beállásom legyen deh most nemrég kezdtem el kondizni futni járni úgyhogy nah legyen valami :D
2016. máj. 2. 18:27
 14/17 anonim ***** válasza:
#7-nek ! Dratulálok! Küldenél 1 képet?Persze magadról!
2016. máj. 2. 20:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejössz. ;)

15/L

2016. máj. 2. 20:53
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem jól nézel ki, de a hajad rémesen áll, nem páwa haj kell, hanem növeszd meg, mert az állna jobban. Vagány lenne úgy, és az bejön a csajoknak.
2016. máj. 2. 20:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Hmm.. Budai? Csak mert én is Budai vagyok. :D ezért jössz be nekem. :😂
2016. máj. 2. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!