Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lett volna esélyem náluk? Ezt vehetem úgy hogy bejöttem neki?
ma a kocsmába a pultnál állt két ismeretlen csaj,mi meg a haverokkal állunk mögöttük hogy tudjunk kérni piát.Az egyik(a legszebbik)rám néz és elkezd nagyon mosolyogni,elkezdek én is mert nekem nagyon bejött :D elfordul,elfordulok én is,ő visszafordult,én direkt nem,és a szemem sarkából látom hogy néz rám és nagyon mosolyog rám,és még egy kétszer háromszor ezt eljátszottuk egymással :D utána elkezd súgni valamit a barátnőjének,(amit kár hogy nem hallottam bár jó lett volna ha hallom :D)ugyanezzel a mosolygós tekintetével,aztán kikértük a piát leültünk bent ők leültek kint.Egy üveg sör után kimentem egy cigire,ott is láttam őket,ugyanúgy a legszebbik néz engem, meg mosolyog,de ilyen hogy is mondjam féloldalasan láttam csak az arcát :D.
Nem mentem oda hozzá mert a haverjaim elijesztették volna őket.De kíváncsi vagyok azért hogy mennyire tetszhettem neki,és mekkora esélyem lett volna nála?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!