Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eznnek a srácnak bejöttem?
Figyelt kérdés
Egy táborban ismerkedtünk meg, mindig beszélgettünk, mikor beszélt egy 3-4 másodpercig rám nézett aztán valahova mindig máshova. Mikor beszélt mosolygott. Ez egy túrázós tábor volt, és amikor túráztunk, mindig a közelben volt, vagy esetleg mellettem. A táborzáró bulin együtt kellett táncolnunk, először semelyikőnk sem mert egymásra nézni, de aztán meg amikor pörgősebb szám volt, akkor tök összhangban táncoltunk. Nekem is bejött, de sajna nem egy suliba járunk, és nincs facebookja :T El kellet volna valameyikőnknek mondani hogy bejön a másik?2015. jún. 27. 15:31
2/2 anonim válasza:
Ha akar valamit csinál egy fb-ot és majd megkeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!