Egy srácnak egyértelműen bejöttem, de aztán kavartunk párszor és azóta lesz@r, pedig kb senkinek nem jön be rajtam kívül. Mit csináljak, hogy újra érdekeljem?
Figyelt kérdés
Valaki hasonló helyzetben?2014. dec. 22. 18:07
1/4 anonim válasza:
Miért kell neked olyasvalaki, aki magasról tesz rád?
2/4 anonim válasza:
Een ugyanebben...csak irogat a fél giminek rajtam kívül. Pedig nagyon "szeretett" :) és most sírós napok vannak, meg depresszió, de annyira kikészít engem is, de figyelj, szedjük össze magunkat, mert nem érdemelbek meg minket, se a Te srácod, se az enyém. Ja és eszed ágában ne legyen írni neki, vagy ilyesmi. Vissza kell őt sz@rni és majd meglátod, hogy akkor újra fog Neked jelentkezni és fut majd utánad ;)
3/4 anonim válasza:
#2 vagyok és hozzáteszem, hogy nem ő az igazi, az igazit még keresned kell, de ha nem is keresed, majd amikor nem is számítasz rá, eljön. De lehethogy addig még sok ilyen szerencsétlen lesz :) le kell szűrni mindet, mert nem becsülik a nőt eléggé, persze tisztelem és csodálom és hálás vagyok a kivételnek. Ja és legtöbbször az ilyen srácokat úgy tudod elfelejteni, ha jön valami új. Az okos csak szakításkor sír, a buta szakítás után is, az ügyes pedig talál jobbat, nem sír ;) Úgyhogy fel a fejjel, maradj nő, ne aláztasd meg magad, tiszteljen a férfiak, és csak azzal állj szóba, aki a csillagot is lehozná Neked az égről! Puszi és további szép estét! :)
4/4 A kérdező kommentje:
:)) igazad van,neked is szép estét :)
Remélem mindketten találunk valaki jobbat nemsoká :)
2014. dec. 22. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!