LESZBIKUS kérés! Lányok, mondjatok olyan külső megjelenési formákat (Kiegészítők, ruhák, stílus! ), ami EGYÉRTELMŰEN leszbikus!?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy volt már ilyen sokszor...de senki nem válaszol, vagyis, azt mondják nincs!
Ha pedig tényleg nincs, akkor csináljunk! Alkossunk ilyeneket, hogy sokkal könnyebb legyen ismerkedni!!;)
Hajrá leszbikusok!
2014. dec. 3. 23:52
1/10 anonim válasza:
Nem volt még ilyen sokszor, de ajánlom neked például a bohócmaskarát, ha már ennyire hirdetni akarod magadat.
2/10 anonim válasza:
Én a hüvelykujjon hordott gyűrűről hallottam ezt.
3/10 anonim válasza:
azért észre lehet azt venni, legalábbis a fiús leszbikusokon.
4/10 anonim válasza:
Van, aki rózsaszín háromszöget hord, de inkább fiúknál.
5/10 A kérdező kommentje:
Én lányos leszbikus vagyok:)
2014. dec. 4. 00:13
6/10 anonim válasza:
Nem erre valók a szivárványos dolgok?
7/10 anonim válasza:
en is a huvelykujjon gyurut akartam irni..
8/10 anonim válasza:
háát igazából,nem nagyon lehet még így se kiszurni hogy most leszbikus e sajnos.. :(
Én is lányos leszbi vagyok,és hát senki se mondaná meg hogy van bennem ilyen hajlam :D :)
9/10 anonim válasza:
Szivárváányok xd hüvelyk ujj gyűrűt dokan hordanak azt se tudva mit jelent.. ugyanúg ismerkedj mint mássaal
10/10 anonim válasza:
Amelyik csaj jól nez ki az mind befuzheto egy egy leszbizesre, ha először úgy is gondolja, ő aztán sose, hidd el! 10 nem es egy igen, igent jelent ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!