Miért van az, hogy a legtöbb leszbikus ugyanúgy néz ki, és nincs bennük semmi stílusosság?
Ezt úgy értem, hogy a legtöbb leszbikus, ha megjelenik valahol, a következőképpen van felöltözve: szürke vagy fekete póló, férfinadrág, tornacipő, baseball-sapka, flaneling, esetleg vmilyen sportos mellény, a színek persze mellőzve.Az unis leszbikusok sem öltöznek különösebben jól, mert max farmer-póló kombót vesznek fel, ott sem jellemző a stílus.Az elegáns megjelenés miért nem divat leszbikus körökben? Miért csak elvétve lehet közülük olyan nőt találni, akinek van stílusa?. (Nőies leszbikusból meg sajnos kevés van...)
A jó megjelenés nem pénz ,hanem ízlés kérdése elsősorban.Vagy nem?
27/nő, biszex
Én is abszolút nőies leszbi vagyok, hosszúhaj magassarkú, ruhák stb :D
A barátnőm inkább olyan laza, sportos, de nem egy pasiimitátor szörnyűség :D Sírva fakadnék, ha pasinadrágot meg baseball-sapkát hordana azt hiszem...
Van stílusa amit már van szerencsém több mint két éve imádni :D
Viszont a leszbibulikban tényleg úgy tűnhet, hogy mindenki egyforma, ez nem tudom miért van. Én még csak egyszer voltam, és biztos van még rengeteg leszbi aki nem fordul meg ott, vagy elment de neki sem tetszett, szóval ne általánosítsunk :)
20/L/L
Jézusom. :D
Leszbikus nő vagyok, vezető pozícióban. Szürke, barna, fekete, fehér, sötét lila, sötét kék, ezek a színeim, ezek állnak jól, illetve ezek sugároznak komolyságot, dominanciát. Mindig kosztümbe, vagy szoknya ing kombinációba megyek dolgozni. Nem hordok férfi ruhákat, de ezek a színek jellemzik a privát életem is, noha nagyon szeretem a Ralph Lauren színes pólókat, nem tudom valaki ismeri -e, elég erős színek. Azok nyárra jellemzőek, de télen mindig a sötétebb dolgok mennek. Nyáron színesebben öltözöm, de akkor is megy a szürke meg a barna, fekete nadrág. Nem tudom mi ezzel a gond és hogy miért mondod azt, hogy a sötét, egyszínű dolgot stílustalanok. Szerintem nagyon nem.
Most azért öltözködjek úgy, mert leszbikus vagyok?
Könyörgöm, ha én a farmer+póló kombót szeretem, akkor nem fogok csak azért elegánsan felöltözni, mert leszbikus vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!