Ha valaki meleg kell, miért hogy mindig ezt sugározza mindenben?
Na jó, tény hogy rosszul írta ki a kérdést, de minek kell még pluszban teljesen feleslegesen kötekedni vele? A kérdés javítva teljesen értelmes, és egy gondolkodásra képes ember számára értelmezhető.
Bárkivel előfordulhat hogy elgépeli a kérdést valami baki miatt, elég a hülyeségből.
öööö...
Egy: nem ezt sugározzák, a valószínűleg ezt csak te látod bele.
Kettő: Visszakérdezhetnék: amikor a heteró fiúk látványosan megnéznek egy nőt, beszólogatnak nekik, csajozós élményekről beszélgetnek, látványosan hülyének tettetik magukat a "csajos témákhoz", nem hajlandóak a munkahelyükön még egy nyamvadt kávét sem lefőzni, nehogy bzinak nézzék őket; vagy amikor az utcán, közlekedési eszközön, munkahelyen erőltetetten macsós testtartást vesznek fel, akkor ők vajon mit sugároznak?
"Gondolom mindenki a nemi identitását sugározza"
A nemi identitásom szerint férfi vagyok, és igen, ezt azt hiszem, hogy mindenki tudja. A szexuális orientációmat (hogy a férfiak érdekelnek), azt csak azok tudják, akiknek elmondom.
"Nem mondom, h izgat de úgy smemi bajom vele."
Hát ha nem izgat, akkor nincs is miről beszélnünk.
"Csak a meleg felvonulás mire jó?"
Több okból szervezik a felvonulást, ha érdekel a kérdés, utánaolvashatsz, van róla elég cikk a neten. De elsősorban azért, hogy felhívják a társadalom figyelmét arra, hogy vannak melegek is, és szeretnék, ha ezt nem kéne titokként kezelni, mert senki nem csinálna ügyet a másik szexuális irányultságából.
"Meg most olvastam egy kérdést itt asszem úgy volt h: Meleg fiúk mi a hobbitok? Mitől más egy meleg hobbija mint az enyém?"
Ez egy elég butus kérdés volt az illetőtől, természetesen a hobbikhoz nincs köze az orientációnak, ezt teljesen jól látod. :)
Van egy pár meleg ismerősöm, de egyikük se "sugározza", hogy meleg. Összesen egy homoszexuális sráccal találkoztam, aki ezt kihangsúlyozta, de agyilag nem volt a toppon szegény.
"Csak a meleg felvonulás mire jó?"
A meleg felvonulás célja a meleg társadalommal szembeni diszkrimináció, gyűlölködés "elnyomása", az egyenlő jogok népszerűsítése. Az a gond, hogy maguk ellen dolgoznak. Az említett meleg ismerőseim többsége elítéli a pride-on vonagló, feltűnésiviszketegségben szenvedő homokosokat. Természetesen a pride-on is találsz normálisan vonuló, nem polgárpukkasztó melegeket, nem is velük van baj.
"Meg most olvastam egy kérdést itt asszem úgy volt h: Meleg fiúk mi a hobbitok? Mitől más egy meleg hobbija mint az enyém?"
Szerintem a kíváncsiság vezérelte a kérdés kiíróját, nem pedig a homo-és-heteroszexuális emberek szegregálása. Ez olyan mintha megkérdezném mi a kékszeműek hobbija. Értelmetlen, de ártatlan kérdés.
Másrészt vannak akik a homoszexuális embereket valamiféle meleg-szubkultúrával azonosítják.
"nem akarok általánosítani tehát aki ilyne az miért ilyen?"
Heteroszexuális férfiként erre nem tudok válaszolni. Valószínűleg naponta többször "sugárzom a heteróságot" észrevétlenül. Gondolom ezzel a melegek is így vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!