Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki meleg kell, miért...

Ha valaki meleg kell, miért hogy mindig ezt sugározza mindenben?

Figyelt kérdés
Tudom most bunkónak fog gondolni engem sok mindenki de ezt nem értem. Nem elég ha ő tudja, hogy meleg meg aki kikezd vele? Nekem egyébként kevés ilyen ismerősöm van, de ők ilyenek, nem akarok általánosítani tehát aki ilyne az miért ilyen?

2014. júl. 30. 23:11
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Igazad van tényleg nem gondolkoztam ezen meg ezek szerint túl okos sem vok, az írással is kapkodok! Látod látod valóban volt értelme feljönnöm köszönöm h ezt megtanítottad! Fő a megfontoltság. :) Jó akkor orientáció is :D Basszus most látom mennyire hülye voltam.. xd fiatal vagyok! legalább had kifogásoljam :D Viszont még maradt vmi ami mellett kiállok emg még érdekelne. :) A volt történelem tanárom azt mondta h szerinte ugyan olyan gusztustalan ha egy fiú az utcán megcsókol mint ha mondjuk egy fiú egy fiút. Na oké nem azt mondom h gusztustalan csak... (ez már teljesen szubjektív) de ha azt kell látnom, hogy egy papnak öltözött bu*i, aki nyilván megérdemli ezt a rosszul csengő nevet mert az én fülelmben ez már lenézi a homoszexuálisokat ellentétben mondjuk a meleg szóval ami gondolom nem sértés (szerintem bár ezt sme vágom :D ) , rószaszín műpéniszt nyalogat a felvonuláson a kamera előtt. Tehát ha azt akarja, hogy kezeljem úgy mint a barátnőmet mielőtt még ismertem volna, vagy egy haveromat akkor minek kell magára írni, h ő ezt kívánja? Sokkal jobban elismerném ha nem tudnám róla mielőtt megismerem! Nekem semmi bajom vele, és annak ellenére, hogy egy csjanál izgatna valami hasonló ugyna úgy elítélem. Ilyen a farkam és kész.. de attól még elitélem akárcsak a fiúnál. Nem tudom, hogy erre lehet e válaszolni remélem szebben írtam mint ezelőtt, de szívesen beszélnék erről. :D
2014. júl. 30. 23:47
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
először is: nem tűnsz hülyének. Csak mintha gyorsabban írnál, mint kéne, és nagyon kusza az írásod. :) Úgyhogy most elolvasom párszor, amit most írtál, hátha megértem. :D
2014. júl. 30. 23:50
 13/28 A kérdező kommentje:
Egyébként a legutóbbi két válaszolónak szívből örülök. Reméltem, hogy még léteznek ilyen emberek. Én még ember sem vagyok (még tehát felnőtt), de itt legalább "úgy" lehetek és törekszem rá, hogy értelmes legyek, felvilágosult, józan, és türelmes. Elnézést a hülye kérdésért meg a buta kommentekért. :)
2014. júl. 30. 23:50
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
a papnak öltözött illető a rózsaszín f*sszal provokálni akarta az embereket. Hogy a pontos célja mi volt, azt nem tudom, de néha egy-egy durvább provokáció elgondolkodásra késztet sokakat - de azt nem mondom, hogy ez feltétlenül jó ötlet volt, de egyrészt egy ilyen ember volt az egész felvonuláson, másrészt ennek is jó pár éve már, hogy jutott MOST eszedbe?
2014. júl. 30. 23:54
 15/28 A kérdező kommentje:
Nem ismerek sok meleget, van olyan ismerősöm aki nem is jó barátom de csak bennem bízik és csak nekem mondta el eddig (egy-két másik biszex haverján kívül). Eszembe jutott ez a téma és nem tudom miért, de úgy volt a fejemben, hogy valami latens bajukra így keresnek megoldást én meg ugye csak ilyeneket látok (barátnőm szokott ilyeneket mutatni instagrammon) más ismerettség híján... Aztán féltem, hogy az a régi barátom is ilyen lesz. Igazából csak innen jutott ez eszembe, de igazából nem is az érdekelt amiről eddig beszéltünk :D
2014. júl. 31. 00:01
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

"barátnőm szokott ilyeneket mutatni instagrammon"

mármint milyeneket? egyébként hány éves vagy, ha nem vagyok indiszkrét?

2014. júl. 31. 00:02
 17/28 A kérdező kommentje:
Van egy transzfesztita emberke instagrammon akit követ rajta szokott ő nevetgélni meg ő általa párat látok én is és hát minden kép arról szól h mekkora nagy meleg... :) egyébként 17 vagyok úgy döntöttem leírom :c
2014. júl. 31. 00:07
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
na most a transzvesztita az tényleg az, akinél a nemi identitás esetleg kérdéses lehet, de az más, mint a szexuális orientáció. Értsd: én meleg vagyok, de férfinak érzem magam, és a férfiak érdekelnek. Egy transzvesztita férfi esetleg nőnek érzi magát (de legalábbis nőnek öltözik). És azért, mert az instagramon van pár feltűnősködő emberke, abból azt szűröd le, hogy a melegek feltűnösködnek? ilyen alapon kérdezhetnéd azt is, hogy "meleg fiúk, nektek mi a hobbitok?"...mert a feltűnési viszketegségnek szintén nincs sok köze az orientációhoz...
2014. júl. 31. 00:14
 19/28 A kérdező kommentje:
Már az elhamarkodott kérdésemben leírtam, hogy kevés ilyen ismerősöm van és nem akarok általánosítani van két idióta leszbikus is azok ilyenek. Lévén, hogy nem ismerek sok meleget, de ahonnan látom ezt látom tehát ezt hiszem. :) a kérdésem leginkább nem tudatosan, de arra irányul, hogy minden meleg ilyen-e? Meg ha valaki ilyen az miért ilyen? (Leginkább ez volt a lényeg)
2014. júl. 31. 00:22
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

nem, nem minden meleg ilyen. A melegek pont olyan különbözőek, mint a heterók. Az egyetlen, ami közös bennük, az a szexuális orientáció. Ahogy a kék szemű embereknél sem találsz sok közös vonást a szemszínt leszámítva...

És hogy valaki miért szenved feltűnési viszketegségben? sok oka lehet. :)

2014. júl. 31. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!