Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki meleg kell, miért...

Ha valaki meleg kell, miért hogy mindig ezt sugározza mindenben?

Figyelt kérdés
Tudom most bunkónak fog gondolni engem sok mindenki de ezt nem értem. Nem elég ha ő tudja, hogy meleg meg aki kikezd vele? Nekem egyébként kevés ilyen ismerősöm van, de ők ilyenek, nem akarok általánosítani tehát aki ilyne az miért ilyen?

2014. júl. 30. 23:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
82%
Arra gondolsz, hogy néhány melegnek a viselkedésén és a külsején is meglátszik a szexuális beálítottsága? Nekem nincs ezzel különösebb bajom, nem is szeretném enyire behatóan ismerni az emberek magánéletét, nekem ehhez nincs semmi közöm. Viszont mikor egy parkban, nyilvános helyen van az ember, akkor akaratlanul is belecsöppen ilyen szituációkba. Mikor egy meleg párt látok enyelegni és akaratlanul is hallom ahogy beszélgetnek, akkor igen, odafigyelek és megnézem őket. Kellemetlenül érzem magam ilyen helyzetekben, de ez hetero pároknál is így van. Egy csók nyilván nem a világ vége, de mikor már másznak egymásra és ott falják egymást előttem, azt annyira nem szeretem, de nem lehet nem oda nézni. Egy meleg pár látványa pedig sokak számára "provokálóbb" lehet mert azért nem számít hétköznapi dolognak. Egyébként egyetértek azzal, hogy el kell őket fogadni, nem kell megkülöböztetni őket és ugyanolyan emberek mint mi, főleg, hogy nem kell bántani őket emiatt, de ez rajtuk is múlik. Szerintem az emberek sokkal könnyebben el tudnák fogadni a másságot, ha nem lenne nagy a kontrasz viselkedésben, külsőben egy meleg és egy hetero férfi között. Láttam már olyan meleg pasit, akiről meg nem mondtam volna. Nyilván nem az a megoldás, hogy nyomja el a saját személyét és mások elvárásai szerint éljen, hogy megfeleljen a társadalomnak, de szerintem sokan már túlzásba viszik. Olyan mintha büszkék lennének rá vagy nem is tudom, játsza le magában, legyen önbizalma, fogadja el, de szerintem ez nem dicsőség. Most akkor nekem is büszkén, hangosan hangoztatnom kéne, hogy hetero vagyok és nő létemre a férfiakat szeretem. Szerintem a felvonulás is csak azt erősíti, hogy ők mások és különbözőek, holott az egyenlőség, az elfogadás lenne a cél legalábbis azt hittem. Én nem vagyok kíváncsi arra, hogy a szomszédom melyik nemet tartja vonzónak vagy, hogy mi jön be neki mert ez az ő dolga, nekem nincs hozzá semmi közöm. Egyébként én minden stílussal is így vagyok, nem értem, hogy a rockereknek miért kell rockeresen öltözni. Értem, hogy ez egy életérzés, de nem tudom, hogy nekik miért jobb attól, ha ezt mindenki látja rajtuk. Nem mintha szégyellni kellene, de nem tudom, hogy miért fontos, hogy mások tudják. Mondjuk szerintem a többség még fél, szégyelli, ha a saját neméhez vonzódik. Itt is sok kérdés van, hogy még a családjának sem meri elmondani. Én megértem, ez biztosan nagy teher lehet a számára, fél a megkülönböztetéstől, a megaláztatástól. Lehet, hogy jobb, ha nyíltan felvállalja, de ezt túlzásba is lehet vinni.
2014. júl. 31. 01:19
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

A műbré nyalogató, papnak öltözött, és egyéb aberrációkat elkövető melegek miatt írtam azt, hogy maguk ellen dolgoznak. Ezzel nem érnek el semmit. Szerencsére ők a "meleg társadalom" legalja. Ahogy egy heteroszexuális is lehet idióta, úgy egy homoszexuális is. Az emberek személyiségét nem a szexuális orientáció határozza meg.

"A volt történelem tanárom azt mondta h szerinte ugyan olyan gusztustalan ha egy fiú az utcán megcsókol mint ha mondjuk egy fiú egy fiút."

Na, ettől kapok hülyét. Egy tanár tartsa meg a véleményét az ilyen dolgokkal kapcsolatban, főleg ha ilyen szélsőséges nézeteket vall. Ha egy hetero pár csókolózhat az utcán, akkor legyen joga hozzá egy homokos párnak is.

"Tehát ha azt akarja, hogy kezeljem úgy mint a barátnőmet mielőtt még ismertem volna, vagy egy haveromat akkor minek kell magára írni, h ő ezt kívánja?"

Mert nem akarják, hogy úgy lásd őket, mint egy normális embert. Ők nem toleranciát, elfogadást akarnak, hanem kitüntetést csupán azért, mert melegek. A toleranciának és az egyenjogúságnak mindkét irányba működnie kell, vagy nincs értelme. Szerencsére mint mondtam, az ilyen elfajzott melegek a kisebbséghez tartoznak.

Egyébként nem jársz rossz úton, jó látni, hogy a korosztályod (a korosztályunk) még gondolkodik, kérdez, és nem nyeli be szó nélkül az aktuális "alter-propogandát".

Készülj fel az életre, sajnos elleszel még hordva mindenféle liberális kutyának. Ezzel jár a gondolkodás. :)

#11 voltam

2014. júl. 31. 01:32
 23/28 anonim ***** válasza:

Valójában az ingerküszöb van itt elcsúszva. A melegek semmivel sem feltűnősködőbbek, mint a heterók, csak -mivel őket nem szoktuk még meg- sokkal kevesebbet tolerálunk nekik. Egyesek szemében még az is undorító provokációnak és túlzásnak számít, ha az utcán búcsúzáskor futólag megcsókolják egymást. Tipikus mondat ilyenkor: nincs bajom velük, de a négy fal között csinálják. Heteróknak mikor mondanánk ezt ilyen helyzetben?

A "valódi" feltűnősködés, polgárpukkasztás oka pedig leggyakrabban az, hogy végre elfogadják, észrevegyék őket. Sokáig és sokféle eszközzel próbálták szépen elérni, hogy normális embernek tekintsék őket, de nem ment. Valahogy el kell érni, hogy az emberek reagáljanak, ha máshogy nem, hát provokációval. Hogy végre foglalkozzanak a problémájukkal, vagy legalábbis ismerjék el, hogy bizony, meleg emberek is léteznek, és itt élnek köztünk.

2014. júl. 31. 01:38
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
ha valaki hetero, miért kell, hogy mindig ezt sugározza mindenben?
2014. júl. 31. 10:05
 25/28 anonim ***** válasza:
66%

Engem szerintem még a többi leszbi se szúr ki, nem tudom, hogy lehet sugározni, hogy homoszexuális vagyok :D

De amúgy a rózsaszín műfarkat nyalogató meleg férfiak szerintem nem gusztustalanabbak, mint egy rózsaszín műfarkat nyalogató nő :D Mindkettő primitív és undorító, nem tudom, miért van feltűnési viszketegségük, én valahogy sose éreztem, hogy ilyeneket kéne csinálnom :D

2014. júl. 31. 15:22
 26/28 anonim ***** válasza:
8%

Nem olvastam végig a hozzászólásokat, és nem akarom leszólni a melegeket, de szerintem ez egy genetikai betegség.

Nem normális, hogy valaki a saját neméhez vonzódik. Igazából én ezt nem is tudom átérezni. De egyszerűen mindennek ellent mond ez, nem is részletezném mi mindennek.

Az emberek általában nem szeretnek bizonyos tulajdonságokat. Például nagyképűség, kapzsiság, nagyfokú önzőség. Ezek nem jó tulajdonságok, idegesítőek, és jogunkban áll rossz véleménnyel lenni az ilyen tulajdonságú emberekről.

Ha valaki a saját nemét szereti, akkor az is ilyen tulajdonság, mert a legtöbben ezt nem kedvelik, mert nem normális. Persze ettől még nem kell őket kitaszítani, el kell fogadni, de a lelke mélyén ez mindenkit irritál.

2014. aug. 1. 00:36
 27/28 anonim ***** válasza:
77%

"Például nagyképűség, kapzsiság, nagyfokú önzőség."

Folytassuk a sort: butaság, tolerancia, a másik ember megértésének a hiánya. Nem szeretem az ilyen embereket, mint amilyen te vagy, kedves 26-os.

2014. aug. 1. 00:37
 28/28 anonim ***** válasza:
77%
Hozzáteszem, hogy az ilyen mértékű butaság nem normális, és nagyon nem kedvelem az ennyire ostoba és korlátolt embereket.
2014. aug. 1. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!