Miért van az, hogy a legtöbb leszbikus ugyanúgy néz ki, és nincs bennük semmi stílusosság?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy a legtöbb leszbikus, ha megjelenik valahol, a következőképpen van felöltözve: szürke vagy fekete póló, férfinadrág, tornacipő, baseball-sapka, flaneling, esetleg vmilyen sportos mellény, a színek persze mellőzve.Az unis leszbikusok sem öltöznek különösebben jól, mert max farmer-póló kombót vesznek fel, ott sem jellemző a stílus.Az elegáns megjelenés miért nem divat leszbikus körökben? Miért csak elvétve lehet közülük olyan nőt találni, akinek van stílusa?. (Nőies leszbikusból meg sajnos kevés van...)
A jó megjelenés nem pénz ,hanem ízlés kérdése elsősorban.Vagy nem?
27/nő, biszex
2014. okt. 2. 19:06
11/11 anonim válasza:
Szerintem nem. Nekem teljesen megfelel a farmer póló kombóhoz egy egyszerű Converse csuka pl. Nem nagyon érdekelnek a kiegészítők, van egy fehér arany gyűrűm, amit állandóan hordok, illetve arany, kicsi függőim, szintén állandó. Nyakláncot nem hordok, csak jeles alkalmakkor. Egyetlen kiegészítőt használok rendszeresen, az pedig a parfüm. Az ex barátnőm mindig ezzel támadott, hogy mert hogy öltözöm, megakart változtatni, szakítás lett a vége. Élj és élni hagyj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!