Mit tegyek, hogy erdekeljem a fiukat?
Figyelt kérdés
Sosem voltam az a nagyhangu lany, inkabb az aki a sarokban olvas. Nem karomkodom, nem celozgatok erre-arra. A legjobb barataim fiuk, de csak altalanos dolgokrol beszelunk, valamiert nem tudok elottuk sem megnyilni.2014. dec. 2. 15:49
1/13 anonim válasza:
ezaz, pedig lehet hogy közben az összes haverod álma vagy :)
3/13 A kérdező kommentje:
De ha tobbet szeretnenek, szerintem mondanak
2014. dec. 2. 15:53
4/13 anonim válasza:
Valamilyen jelet pedig neked is kéne adnod, mert ha azt látják csak rajtad, hogy nem érdekled őket, akkor ők sem igazán fognak lépni. Tudod, ez kétoldalú dolog.
5/13 A kérdező kommentje:
Es 16 vagyok:)
2014. dec. 2. 15:53
6/13 anonim válasza:
15-16 éves korára sok, még 13-14 évesen is esetleg srác kezd tökösebb lenni, ilyen voltam én is.
7/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos. Ha féltik a barátságotokat és úgy gondolják, hogy te csak barátként tekintesz rájuk, akkor nem fogják mondani.
9/13 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ok tekintenek ram baratkent. Es ha jelezni kezdek, egyreszt a baratsagunk, masreszt pedig hogy egyfajta 'beeges'.
2014. dec. 2. 16:01
10/13 anonim válasza:
Ha jó barátok vagytok, ettől nem lesz vége a barátságnak szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!