Sok kérdés van arról, hogy a fiúkat elutasítják a lányok, most nézzük meg a másik oldalt is (? )
Mielőtt jönnének a hitetlen kommentelők, igen, létezik fordított eset is.
Összetett a dolog, de úgysem olvasná el senki ha kisregényt írnék, így igyekszem csak általánosan írni.
Igen lány létemre vettem a bátorságot és elmondtam a fúnak, hogy tetszik nekem-nem most történt, több hónapja. Azzal utasított el, még ha nem is így szó szerint, hogy nem akar járni se velem, se mással-aztán ki tudja, hogy ezt komolyan gondolta-e, de tény, hogy nincs barátnője annak ellenére, hogy mondjuk úgy, lehetne. Még hozzáteszem, nem, nem meleg.
Akkor úgymond megbeszéltük,hogy nem fogjuk ignorálni egymást ami csodák-csodájára tényleg így lett, de a közelebbi kapcsolatot direkt kerüli, nehogy megismerjen és elkezdjen valamit érezni ő is (ez nem az én agyszüleményem, ő mondta, meg még 1-2 ilyen "elvétett" jel akadna, de ezek a jelek mindig kérdésesek, hogy az ember nem csak bebeszéli-e magának őket), így csak nagy általánosságokban beszélünk néha, ha "muszáj". Sajnos, nem sajnos, muszáj találkoznunk ha nem is naponta, de elég gyakran.
Az a kis gond van, hogy én továbbra is többet érzek iránta. Csakhogy nem tudom, mit tegyek a továbbiakban, mert ez így nem igazán jó nekem. Lehetőség van több is:
1)Minden marad így, és igyekszem elfogadni a helyzetet, esetleg reménykedni, hogy egyszer még talán megmozdul benne valami
2)Megpróbálni kerülni és levegőnek nézni, majd csak leesik neki egyszer
3)Még egyszer megbeszélni vele, hogy mondja ki kerek-perec, van-e esély rá hogy valaha az életben összejöjjünk, vagy eszembe se jusson-és eszerint cselekdni
Ha valaki tudna épkézláb tanácsot, tapasztalatot, bármit írni, nagyon örülnék :)
3,4 - de éppen ez az, hogy nem mondott egyértelműen nemet, hanem összevissza beszélt, néha egymásnak ellentmondó dolgokat, egyrészt igen, egyértelműen megmondta hogy nem jöhetünk össze, de másrészt meg több dolgot is fel tudnék sorolni, ami ennek homlokegyenest ellentmondott
2-érdekes amit írsz, és azt hiszem valamire rátapintottál, nekem is néha ilyen érzésem van nála, hogy nem mer megnyílni az embereknek (pedig amúgy nem antiszoc, ellenkezőleg)...megfontolandó mindenesetre..
Érdekes volt olvasni, szóhasználat és gondolatmenet alapján egészen olyan érzés volt, mintha egy régebbi, saját kérdésem olvastam volna vissza évekkel ezelőttről. Még a tárgyilagosan analizálás vagy sorszámok mögötti zárójeles szedés is teljesen rám vall. :-)
/off, ha nem pusztán udvariaskodva, megbántás nélkül akart hárítani, és valóban olyan szakaszt él az életében mikor nem érzi magát nyitottnak az ismerkedésre, szinte garantáltan a múltjában lesz a megoldás, egy vagy több komolyabb csalódás miatt ennyire távolságtartó. Mivel azt írtad, szándékosan kerüli a közelebbi ismeretséget, ti lényegében csak köszönő- vagy beszédviszonyban vagytok, tehát tudnád és lenne is mivel meggyőzni őt. Ha tehát komolyan gondolod és nem éreznéd kellemetlennek vagy lealacsonyítónak, ezúttal "mit veszthet?" alapon és címszóval kellene elhívnod közös programra vagy beszélgetésre, hangsúlyozd, mindketten értelmes emberek vagytok, vízválasztónak pedig tökéletes lenne, te sem feltétlen járni akarnál vele, pusztán érdekes embernek tartod és szeretnéd jobban megismerni. Ha nem illetek össze, elfogadod és így legalább nem lesz már feszélyezett kerülgetés ha barátkoznál vele, ha pedig összeillenétek, igenis szeretnéd ha miattad kockáztatna, ha ismét megnyílna.
Az ember nem gyászolhat örökké, nem nyalogathatja a sebeit a végtelenségig. 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!