Mennyi az esélye, hogy egy lány aki 1 éve egy másik pasival jött össze helyettem, rájön, hogy valójában én kellek neki?
Nem olyan lehetetlen dolog.
Mikor 12-13 éves voltam én is azt hittem, h ha egy kiszemelt lány összejön valakivel akkor nekem ott végleg lefőtt a kávé, hiszen biztos nagyon szerelmes és egyre jobban csak az lesz, hiszen minél többet tölt a párjával annál erősebb a kötelék.
Arról nem is beszélve, h örökre együtt maradnak.
Aztán rájöttem, h a nők nem csak szerelemből járnak, van ,h csak szex, de h ne legyenek megszólva, hát összejönnek(ez leginkább tinilányok által kedvelt módszer)a palival.
Aztán rájöttem arra is, h nem lesz egy nő annál szerelmesebb, minél régebbi a kapcsolat.
Egy darabig húz, de kb egy év után már épp az, h ácsingóznak más farkak iránt.
Aztán arra is rájöttem, h a nők 99%-a nem marad együtt az első párjával, sőt még a sokadikkal se.
Aztán rájöttem arra, h a nők nagyrésze, főleg ha már eltelt az egy év, vagy csak a szex miatt van a pasijával vagy stb simán kapható a szexre, magyarul a hűséget nem igazán ismerik.
Aztán rájöttem, h ha az ember rámenős, pimasz, bátor, kezdeményező, kitartó és diszkrét!, akkor kapcsolat ide vagy oda, bizony meg lesz az eredménye.
Aztán végül ezek után rájöttem, h nem kell aggódni, ha mással jön össze, mert egyszer nekem is!
Eddig 100%-on áll a mutatóm.
Jó, nyilván ha nem számolom bele a diszkós, 2 percet beszélgetünk, majd elhajt nőket, mert ott nem volt időm alakítani.
De akinél adottak voltak a feltételek az mind hagyta magát(max annyi, h másfél évig fűztem az agyát).
Szal no para!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!