Lányok, van pasitok, de egy másik jópasi is bevallja érzelmeit, hogy reagáljátok le?
A barátommal vagyok. Ez nem véletlen. Nyilván ő jobban tepert, érdekesebb, stb. A második bánhatja hogy lemaradt rólam. Persze vannak kivételes esetek, mikor érdemes egyet dobni a másikért.
Ha nagyon komoly az elsővel a kapcsolat, akkor nem dobom, még véletlenül se, ha pedig laza kapcsolat, akkor ki tudja. Ha bebizonyítja az első, hogy érdemes érte dobni, akkor lesz ami lesz alapon. Majd meglátom mennire imponál :)
de a bevallás pillanatában mit csináltok? Nyilván egy "lehetetlen" kategóriával könnyű. De ha nem lenne a pasitok, akkor alakulhatna vele valami.
Szerintem két különböző módon reagáljátok le
Volt rá példa. Közöltem vele, hogy van párom. Vette az adást és lelépett. End of story.
Felesleges itt a jóképűséggel és egyéb dolgokkal jönni a másik kapcsolatát tessék tiszteletben tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!