Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A szép lányok 90%-a miért...

A szép lányok 90%-a miért csak a kigyúrt fiúkat veszi emberszámba?

Figyelt kérdés

Szép alatt nem a szoláriumpirított plázap csákat értem, hanem az olyan nőt, aki után a férfiak többsége megfordul, mert van legalább 1 vonzó dolog a testén, ami valamilyen értelemben átlagon felüli.

Mielőtt a sok okos letámad: volt már 4 éves kapcsolatom is, szóval tudok ismerkedni, meg is tudom őket tartani. Arcommal sincs gond, régebben lepontoztattam magam, és 7-8 közötti számokat kaptam. (10-es skálán, mielőtt jönnek a trollok:D ) Arcomon nincs egy szem pattanás, évekkel ezelőtt Roacuttan-t szedtem rá, 1-2 naponta borotválkozok, nem vagyok büdös, H&M, Zara, New Yorker ruhákat hordok, cipőm mindig tiszta, szóval adok magamra.

Május óta kondizni is elkezdtem, egyre többen meg is jegyzik, hogy látszik, de még mindig nem elég ezek szerint. Nyomjam tele magam Methandienone-al, hogy végre észrevegyen valami vonzó csaj?

2014. nov. 23. 17:57
 1/9 anonim ***** válasza:

"H&M, Zara, New Yorker ruhákat hordok"

ez ám az igényesség öcsém xD

2014. nov. 23. 17:59
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Engem a metálos pasik látványa fog meg nem a kigyúrtaké.
2014. nov. 23. 17:59
 3/9 A kérdező kommentje:

Mi velük a bajod?

2014. nov. 23. 18:01
 4/9 anonim ***** válasza:
# 1: Miért, szerintem a kínai az igényes? Attól még, hogy a legtöbb ember márkás ruhából sem tud öltözni, ne vonjunk le konklúziót!
2014. nov. 23. 18:02
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
Ez ott kezdődik, hogy a testépítőknek jóval nagyobb az önbizalmuk, mint neked. Nyilván azért kezdettek el edzeni, mert nem tetszettek maguknak, de miután már arra szintre jutnak, hogy ez már valami, sokkal jobban megnől az önbizalmuk és sokkal feltünőbben viselkednek, mint te. A nők 90% meg épp az ilyen feltűnést szereti, nem a szürke embereket, akik a létezésüket is palástolják.
2014. nov. 23. 18:04
 6/9 anonim ***** válasza:
69%

az hogy sokan azt hiszik mekkora menők, hogy ezekből az üzletekből vannak felöltözve, holott ugyan olyan szar kínai silány holmikat árulnak mint egy kínai áruház.

csak az a helyzet, hogy jó az üzlet politikájuk, és szép nagy kirakatuk van ahol úgy tévesztik meg az embereket mintha egy luxus boltba vásárolnának, csak épp a minőség maradt le a luxustól.

2014. nov. 23. 18:05
 7/9 anonim ***** válasza:
63%

Én kifejezetten nem keresem kigyúrt pasik társaságát. Voltam 2 ilyennel. Az egyik nem akart lefeküdni velem. Arra fogta, hogy a porok, amiket szed, potenciaproblémákat okoz és fél, hogy becsődöl szex közben.

A másik állandóan azt nézegette a szintén gyúrós haverjával, hogy hogy fejlődnek az izmaik. Kösz, nekem elég volt.

27L

2014. nov. 23. 18:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Ciki bevallani, hogy van néhány turis göncöm és gyúrni sem járok? :o
2014. nov. 23. 18:17
 9/9 anonim ***** válasza:

A szép fiúk 90%-a miért csak a gyönyörű lányokat veszi emberszámba?

Ez ugyanez.

Ha hallottál Richard Dawkins Önző gén elméletéről, akkor a választ is tudod.

Tudat alatt mindenki azt nézi, hogy kitől kaphat jobb géneket a jövendőbeli gyereke. A szép lányok pedig lehetnek válogatósak. Ennyi.

2014. nov. 23. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!