Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a szép lányok csak szép fiúkkal barátkoznak a csúnya vagy átlagos fiúkat meg lekoptatják folyton vagy emberszámba sem veszik?
A lányok egy viszonylag egyszerű rendszert használnak kiválasztáskor:
Helyes pasi jó belső értékekkel --> hosszú távú kapcsolat
Helyes pasi kevésbé értékes belsővel --> egy éjszakás kaland
Átlagos pasi --> barátkozás
Ronda pasi --> elküldeni a fenébe a lehető legbunkóbb módon
Ha jól tippeled meg a saját kategóriádat, akkor 99,8%-os biztonsággal eltalálhatod, mi lesz a nők reakciója, ha kezdeményezel. Itt lényegtelen az a tény, hogy milyen lányokkal próbálkozol, mert genetikai és tudatalatti szinten is a jóképű, magas pasikhoz vonzódik mindegyik. Saját szinted belövését is könnyű elvégezni:
Ha a lányok érdeklődnek utánad --> helyes pasi vagy, lényegében bárhol próbálkozol alkalmi kalandok simán összejönnek, bármilyen is a belsőd
Ha a lányok egy része szerint helyes vagy, mások szerint ronda --> átlagos, ajánlatos fejleszteni a belsőt, mert a későbbi korban, a belső tulajdonságok előtérbe kerülhetnek (30 feletti nőknél, akik már családot akarnak alapítani)
Ha eddig még senki sem mondott rád pozitívat --> ronda vagy, készülj fel a magányra, mert senkinek sem fogsz kelleni.
ma 09:04
Nem tudom, miért pontoztak le, pedig nagy igazság, amit írsz. Tapasztaltam. Volt, hogy egy lány csak azért kigúnyolt, mert lemertem szólítani, nagyon megalázó és fájó volt. Nem is értem, hogy tudnak ilyen szívtelenek lenni a mai lányok. Én nálam is próbálkoztak már csúnya lányok mégis mindegyikkel kedves voltam és barátságra nyitott vagyok azt is megmondtam nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!