Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a szép lányok csak szép fiúkkal barátkoznak a csúnya vagy átlagos fiúkat meg lekoptatják folyton vagy emberszámba sem veszik?

Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 01:38
1 2
 1/11 anonim válasza:
szerintem ha szép lennél ugyan igy gondolkodnál :)
2012. dec. 6. 01:42
 2/11 A kérdező kommentje:
A fene se tudja már mi vagyok! Egyszer helyesnek tart egy lány, más nap meg lerondáz az a lány, akinél bepróbálkozom. >.<
2012. dec. 6. 01:44
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem a szépséget nézik, hanem a közvetlenséget, érdeklődést felé. Legalábbis én úgy tapasztalom. Én jól nézek ki, csak undorodok tőlük :)
2012. dec. 6. 01:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyszer helyes vagy máskor ronda?Hm...érdekes.Ha gondolod,küldj egy képet,több elképzelésem van,hogy miért jársz így.
2012. dec. 6. 02:17
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Értelemszerűen párkapcsolatra nem kell olyan, akihez nem tudok vonzódni, viszont barátságnál a lehető legnagyobb ívben teszek rá, hogy ki hogy néz ki. Felőlem lehet akármilyen "csúnya" valaki (akár lány akár fiú), ha jó fej, és esélyes, hogy igaz barátom lehet,akkor szívesen adok neki esélyt emberileg, barátilag. :)
2012. dec. 6. 02:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Miért van az, hogy ezt a kérdést minden nap felteszi valaki, valamilyen formában? Eddig az ember lánya csak járni nem akart a csúnya fiúkkal, mostmár barátkozni sem hajlandó velük. Egyébként akinek ilyen gondolatai vannak, az valószínűleg komoly önbizalomhiányban szenved, és nem éppen a jó kedv és a magabiztosság megtestesítője. Búvalb@szott, depressziós, folyton kesergő emberekkel pedig senki sem akar barátkozni, függetlenül attól, hogy milyen az illető külseje.
2012. dec. 6. 03:54
 7/11 anonim ***** válasza:
15%

A lányok egy viszonylag egyszerű rendszert használnak kiválasztáskor:

Helyes pasi jó belső értékekkel --> hosszú távú kapcsolat

Helyes pasi kevésbé értékes belsővel --> egy éjszakás kaland

Átlagos pasi --> barátkozás

Ronda pasi --> elküldeni a fenébe a lehető legbunkóbb módon

Ha jól tippeled meg a saját kategóriádat, akkor 99,8%-os biztonsággal eltalálhatod, mi lesz a nők reakciója, ha kezdeményezel. Itt lényegtelen az a tény, hogy milyen lányokkal próbálkozol, mert genetikai és tudatalatti szinten is a jóképű, magas pasikhoz vonzódik mindegyik. Saját szinted belövését is könnyű elvégezni:

Ha a lányok érdeklődnek utánad --> helyes pasi vagy, lényegében bárhol próbálkozol alkalmi kalandok simán összejönnek, bármilyen is a belsőd

Ha a lányok egy része szerint helyes vagy, mások szerint ronda --> átlagos, ajánlatos fejleszteni a belsőt, mert a későbbi korban, a belső tulajdonságok előtérbe kerülhetnek (30 feletti nőknél, akik már családot akarnak alapítani)

Ha eddig még senki sem mondott rád pozitívat --> ronda vagy, készülj fel a magányra, mert senkinek sem fogsz kelleni.

2012. dec. 6. 09:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Mikor fogjátok már fel azt, hogy a szépség meg a csúnyaság csak a nézőpont kérdése? Ha valaki igénytelen koszos bűvalbaszott azt persze, hogy elküldik. Legyél boldogabb, pozitívabb és máris sokkal több esélyed lesz egy szép lánynál. Ha valamelyik csaj bunkó módon lerondázz adj neki egy olyan pofont amitől seggre ül.
2012. dec. 6. 12:48
 9/11 A kérdező kommentje:

ma 09:04

Nem tudom, miért pontoztak le, pedig nagy igazság, amit írsz. Tapasztaltam. Volt, hogy egy lány csak azért kigúnyolt, mert lemertem szólítani, nagyon megalázó és fájó volt. Nem is értem, hogy tudnak ilyen szívtelenek lenni a mai lányok. Én nálam is próbálkoztak már csúnya lányok mégis mindegyikkel kedves voltam és barátságra nyitott vagyok azt is megmondtam nekik.

2012. dec. 6. 12:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Mondom némelyiket gondolkodás nélkül pofán kell csapni amitől lehet, hogy helyre jön az eszük. Ne éljenek vissza azzal, hogy őket nem lehet megütni, lósz.rt nem, ha megérdemlik akkor mindenképpen meg kell tenni.
2012. dec. 6. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!