Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Csak a szép nőket veszitek ugymond emberszamba? Vagy csak annak van hatalma felettetek ha mondjuk egy uj tarsasagban megismertek uj noket? Vagy mi az amivel magukra hivhatjak a kevesbe szepek a figyelmet?
Figyelt kérdés
2013. szept. 4. 20:55
1/11 anonim válasza:
Normális viselkedéssel és önbizalommal.
2/11 anonim válasza:
Én azokat veszem észre akik nekem tetszenek.lehet ,hogy ők nem feltétlenül szépek mások szerint.
szerintem azzal,tudod felhívni a figyelmét ha te kezdesz el beszélni vele és jó társaság vagy.
3/11 anonim válasza:
Nekem például nem jönnek be a pasi faló pirított ribik, mert nem csak d.gásra kell, hanem, hogy megosszak vele mindent, elmenjünk ide-oda, jól érezzük magunkat együtt. És általában az úgymond átlagos kinézetű lányok nagyon tudnak szeretni. CSak sokuknak kevés az önbizalmuk és visszautasítanak, mert úgy gondolják, hogy nem lennének elég jók :/
4/11 Nem mondod :D válasza:
Tapasztalatom szerint semmivel...A korombeli fiúk futnak a plázacicák után, aztán meg sírnak amikor pofára esnek...Azért van kivétel is, de nagyon kevés...
5/11 viktor123456 válasza:
Minden nő 10 pontos. :-)
6/11 anonim válasza:
azt veszem észre aki sok ajándékot vesz nekem
pl rolex órát
7/11 anonim válasza:
Az biztos, hogy jobban megadják a tiszteletet a szépeknek. Én próbálom kiegyensúlyozni a két táborral a bánásmódomat, csak az a baj, hogy ha egy kicsit kedvesebben közelítek egy nem kimondottan szép lányhoz, akkor az már egyből az esküvőt tervezi és percek alatt belém esik.
8/11 anonim válasza:
Szépség elégé relatív dolog lehet te nem gondolsz szépnek valakit akit én igen.
9/11 anonim válasza:
Én úgy bánok minden lánnyal, ahogy ő velem, lehet az a világ legszebb csaja, ha büdös bunkó, én is felveszem azt a stílust vele szemben. Szóval viselkedés függő nálam legfőképpen, h kit veszek emberszámba, alapból persze mindenkit.
10/11 anonim válasza:
Én is a szép nök után futok csak annyi feltételt szabok h tudjon angolul és legyen 1 elképzelése arrol h mi a célja az életben vagyis legyen normális mondjuk ez elég ritkaságnak számit de most rátaláltam egy ilyenre xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!