Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok szép és vonzó lánnyal találkoztam már, de egyik sem fogott meg személyiségre. Miért van ez? Ilyen az ismerkedés?
Bevallom sosem volt barátnőm.Nem igen tudom hogyan merre mennek a dolgok.
Sok szép és vonzó lánnyal találkoztam,beszélgettem akiknek bejöttem.Viszont jellemre egyik se fogott meg.Mindből hiányzott valamit :/
Egyszerűen azt érzem belül,hogy ő nem alkalmas barátnőnek.Hogy keressek mást.
Magam se igazán tudom mit keresek.De a sok mosoly,kacsinát elindít valamit.Majd amikor beszélek velük eltűnik a varázs.
Erről szólna az ismerkedés?Sok sok embert megismerünk és akivel úgy érezzük a dolgokat.Akkor folytatjuk?
Mert úgy érzem lehetetlen dolog.Azt érzem,ha újra látok egy lányt aki számomra vonzó,csinos,van kisugárzása az megint nem olyan lesz mint amit "elvárok"
F20
A szakítás nem a világvége tudom :)
Van akivel barátságban vagyok,csak nem tudom.Nehéz megfogalmazni.Nem érzem azt,hogy vele érdemes lenne belevágni.
Én is így vagyok ezzel annyi különbséggel, hogy nekem csak egy nő kell, a többi nálam "elbukik", nem kell. Nem azért mert "rondák", hanem mert nincs meg az ami abba az egyetlen nőbe megvolt. De az a baj, hogy vagy 3 éve nagyon összevesztem vele és talán soha többé nem tudok vele beszélni. Nincs meg az a többi nőbe ami benne megvolt. Ált. Iskolás koromba ismertem meg talán akkor még szeretett is (erre későn jöttem rá) mert közeledett felém és láttam rajta, hogy ő akar tőlem valamit. Aztán valahogy elváltak útjaink majd 3 év múlva ráírtam és megint elkezdtünk beszélni, de később nagyon összevesztünk. És ennyi azóta nem kell más!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!