Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok szép és vonzó lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok szép és vonzó lánnyal találkoztam már, de egyik sem fogott meg személyiségre. Miért van ez? Ilyen az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Bevallom sosem volt barátnőm.Nem igen tudom hogyan merre mennek a dolgok.

Sok szép és vonzó lánnyal találkoztam,beszélgettem akiknek bejöttem.Viszont jellemre egyik se fogott meg.Mindből hiányzott valamit :/

Egyszerűen azt érzem belül,hogy ő nem alkalmas barátnőnek.Hogy keressek mást.

Magam se igazán tudom mit keresek.De a sok mosoly,kacsinát elindít valamit.Majd amikor beszélek velük eltűnik a varázs.

Erről szólna az ismerkedés?Sok sok embert megismerünk és akivel úgy érezzük a dolgokat.Akkor folytatjuk?

Mert úgy érzem lehetetlen dolog.Azt érzem,ha újra látok egy lányt aki számomra vonzó,csinos,van kisugárzása az megint nem olyan lesz mint amit "elvárok"

F20

2013. szept. 3. 18:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy embert csak önmagáért szerethetsz, mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai, de ne úgy állj hozzá, hogy "elvárások' - hiszen nem egy telefonról, autórol van szó...
2013. szept. 3. 19:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem a jó és a rossz tulajdonságok miatt érzem ezt.Mert a legtöbb lány kedves.Viszont hiányzik az a plussz érzés.
2013. szept. 3. 19:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Sosem fog "tökéletes" lányt találni! Úgyis mindig hiányozni fog belőlük valami, amit lehet hogy idővel megtalálsz bennük. Aki mer, az nyer! Légy bátor, egy szakítás nem a világvége... :)
2013. szept. 3. 19:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem túl gyors vagy...elindul az érzés....mondhanti bimbózik de meg se várod amíg kicsit megnő....vagy elkezd virágozni...nem kell rögtön rámenni a dologra...kicsit hagyd érvényesülni azt amit a mosoly meg kacsintás elindít....az okozza a pluszt ne fojsd el
2013. szept. 3. 19:14
 5/9 A kérdező kommentje:

A szakítás nem a világvége tudom :)

Van akivel barátságban vagyok,csak nem tudom.Nehéz megfogalmazni.Nem érzem azt,hogy vele érdemes lenne belevágni.

2013. szept. 3. 19:16
 6/9 Didiiayer ***** válasza:
Nem tudom miért van ez, de teljesen megtudlak érteni. Ismerem ezt az érzést, hogy hiányzik az a plussz, mert ez nekem is kell egy kapcsolathoz. Csak sajnos ritkán érzem, hogy a másikban ez megvan. Viszont úgy gondolom, ha valakiben ez a plusszt tényleg megfogod találni, akkor nem fog eltűnni ez a varázs, ha elkezdesz vele beszélgetni és jobban megismered. Ne gondolj arra, hogy nem lesz olyan, mint amilyet elvársz, csak próbáld meg megismerni, ne állj úgy a dolgokhoz, hogy ez lehetetlen.
2013. szept. 3. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Velem is ez van, a debreceni csajok közül, aki be is jött jellemre meg már foglalt volt.
2013. szept. 3. 20:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok ezzel annyi különbséggel, hogy nekem csak egy nő kell, a többi nálam "elbukik", nem kell. Nem azért mert "rondák", hanem mert nincs meg az ami abba az egyetlen nőbe megvolt. De az a baj, hogy vagy 3 éve nagyon összevesztem vele és talán soha többé nem tudok vele beszélni. Nincs meg az a többi nőbe ami benne megvolt. Ált. Iskolás koromba ismertem meg talán akkor még szeretett is (erre későn jöttem rá) mert közeledett felém és láttam rajta, hogy ő akar tőlem valamit. Aztán valahogy elváltak útjaink majd 3 év múlva ráírtam és megint elkezdtünk beszélni, de később nagyon összevesztünk. És ennyi azóta nem kell más!

20/F

2013. szept. 4. 19:48
 9/9 anonim ***** válasza:
mi kell neked? ne legyen cicababa? vagy szeresse a mozit? a plusz mindenkiben ott van a maga módján... ha nem találod, akkor talán később :) ne így állj hozzá! meddig foglalkozol egy lánnyal? vagyis mennyi idő múlva tűnik el a varázs? rögtön amikor beszélgetni kezdtek? :/ lehet, hogy nem tud kinyílni... lehet, hogy először nem mutatja meg önmagát. légy türelmes és keress :)
2013. szept. 4. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!