Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket vehetem jeleknek?
Figyelt kérdés
Van egy lany aki joval idosebb nalam es eszrevettem sokat nez, Volt ra pelda, hogy mikor elegge kozel voltunk egymashoz es odaneztem eszrevettem, hogy nez akkor elkezdett repdesni a szeme parszor(3-4) Nem csukta be teljesen csak ugy felig pillogtatoott. Valahol olvastam, hogy ez lehet tudatalatti reakcio arra ha eszrevesz az minket az aki tetszik nekunk, hogy nezzuk. Szerintetek is igyvan? Ez tobbszor elofurdult2015. máj. 23. 21:36
1/2 anonim válasza:
igen legközelebb hívd el valahová
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!