Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, komolyan vesz engem? Vehetem árulkodó jeleknek ezeket a dolgokat?
Három hónapja találkozgatunk, eddig úgy hétszer találkozhattunk. (Sajnos nem lehetett eddig sűrűbben megoldani, mert ott ismertem meg, ahol tanulok, de haza is kell járnom időnként.) Én L/22, ő F/25.
Az érzéseiről, hogy pontosan hogyan is gondolja velem ezt a dolgot, még mindig nem beszélt. Ám azt szokta mondani, hogy jól érzi magát velem, és várja, hogy találkozzunk. Meg, hogy jó kedve lesz, ha levelet kap tőlem. A legutóbbi találkozón adott nekem örökbe egy könyvet, ami a sajátja volt. Körülbelül a második találkozónk óta rendszeresen felhív telefonon, ha épp nem tudunk találkozni, hogy beszélgessünk. Testileg egyáltalán nem közeledett eddig hozzám, kivéve a köszönés/elbúcsúzás idején a két puszit. Most a legutóbbi találkánk végén viszont hirtelen átölelt, és adott a számra egy puszit. Elhívott hozzájuk is, de azóta se említette konkrétan, hogy akkor mit is akar tőlem. Vagy mindebből már egyértelmű lehet, hogy kapcsolatot?
Írjátok le, mi a véleményetek.
szerintem simán lehet! Nekem úgy tünik, hogy csak nem akar kapkodni, de mindig haladtok elöre és ez jó jel. Légy türelmes! Sok sikert!:)
22/L
téged akar:p
na most komolyan kapcsolatot akar:D
Olyan kis édi történet.
Én is ilyet akarok! Szerintem egy rendes sráccal van dolgod, bátorítsd Őt picit, hogy meg merjen csókolni majd.
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!