Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van esélyem nála?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem nála? Vehetem ezeket jeleknek?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe szerelmes vagyok. Az évfolyamtársam ezért a suliba tudunk beszélni egymással :D. Tudja hogy szeretem és hogy én járnék vele. De én meg tudom tetszik neki valaki és nem én. Megkérdeztem hogy járna-e velem és azt mondta hogy felvételi előtt senkivel nem akar járni mer fél hogy elrontja de azt mondta hogy utána lehetséges.:D Msn-en mostanába kicsit bunkó meg ha bókolok neki akkor nem mindig foglalkozik vele de élőbe jófej velem ezt mér csinálhatja? Amikor pl. ülök a padon a suliba és leül mellém akkor mindig szorosan űl le mellém meg nekem dől. Ha beszélünk kerüli a szemkontaktust és nem néz a szemembe. Meg ha elmegyünk egymás mellet van hogy megbök meg ilyenek. Ezek jelenthetik azt hogy bejövök neki? és lehet szerintetek esélyem még nála?
2010. szept. 26. 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt akkor tudod meg mikor kezdeményezel. Ha nem mész oda, akkor neki, és neked se lesz esélyed.
2010. szept. 26. 18:00
 2/8 A kérdező kommentje:
odaszoktam menni hozzá szoktunk beszélgetni és már többszöris hazakisértem suli után :D igaz arra lakik amerre én de akkoris xD kezdeményeztem már és aztmondta hogy nemtudja h felvételi után lehetséges h járna velem de ne bizzam el magam és ezér kérdezem h ezek jelek-e? és h jót jelent-e :D
2010. szept. 26. 18:08
 3/8 A kérdező kommentje:
kicsit értelmetlen amit az elöbb irtam xdd na érthetően azt mondta hogy felvételi előtt nem fog járni senkivel de utána lehetséges h járna velem. és hogy ezek jelek-e és jót jelent-e?xd
2010. szept. 26. 18:11
 4/8 A kérdező kommentje:
ezeket vehetm jeleknek amiket csinál? és jót jelent hogy ezt csinálja?
2010. szept. 26. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Biztos akar vmit tőled, különben nem foglalkozna igy veled, (ha téll ezeket csinálja). Még az is lehet hogy kiváncsi milyen fontos vagy-e neki, és hogy felkelcse a figyelmed rá, hátha tovább próbálkozol (beszélgess vele vmi másról, ami érdekli őt). Az hogy ezek után mi lesz a reakciója az azon áll hogy hogyan szerepeltél, de ugyanakkor önmagán is hogy mik a szándékai.

Remélem segíthettem!

2010. szept. 26. 18:18
 6/8 A kérdező kommentje:
igen segítettél kösz a választ :))
2010. szept. 26. 18:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Énis ilyen problémával küzködök, hogy a felvételi előtt para lenne járni. de végülis meglehet próbálni, hiszen max nem gépezel annyit mint eddig, hanem csajozol és tanulsz. jó hobbi :DD a másik meg ha évfolyamtárs többet leszel vele, akkor nem kell az egész délutánt vele töltened. ha kidob, akkor nincs gáz, ez az utolsó évet (ha jól vettem le általánosról van szó)

Sok sikert!

2010. szept. 26. 18:36
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen általános és utolsó év én járnék vele felvételi előtt csak ő nem akar :S

sok sikert neked is :DD

2010. szept. 26. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!