Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatok olyan fiút aki nem néz ki rosszul, én is tetszek neki és egyidős velem vagy egy kicsit idősebb?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 22. 23:27
1/10 anonim válasza:
Itt vagyok! Nem nézek ki rosszul és csak 2 évvel vagyok nálad idösebb:-)))
2/10 anonim válasza:
Úgy! (Remélem a válaszom hasonlóan értelmes és tartalmas volt, mint a kérdésed) ;)
3/10 A kérdező kommentje:
Ja az lemaradt, hogy: 15/L
2016. ápr. 22. 23:39
4/10 anonim válasza:
Esetleg a korodat elarulod vagy a gondolatolvasas is egy elvaras nalad?
5/10 A kérdező kommentje:
Kommentbe írtam...ott van a válaszod felett
2016. ápr. 22. 23:42
6/10 anonim válasza:
In nomine Patris et Filio et Spiritio Sancti
Boruljunk térdre testvéreim és imádkoznunk hogy a kérdező találjon magához illőt
7/10 anonim válasza:
a teskóban most leárazva lehet kapni pasikat! siess! a készlet véges....
10/10 anonim válasza:
Azért a srác, akit akarsz honnan tudja meg, hogy tetszel-e vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!