Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Krampusz77 kérdése:
Hol találhatok normális csajt?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Normális csajt hol lehet találni?Merre fele kéne járkálni?Mert diszkóba nem hiszem, meg nem is járunk oda.17 éves, hosszú hajú srác vagyok,csajom sosem volt,vékonyabb sportos testalkatom van.Merre járnak a nem mainstream, jóízlésű szép csajok? Kik szeretnek sétálni, romantikázni és szeretik a jó zenét,dumálni szeretnek? Koncerteken esetleg vagy hol találok ilyeneket?😊😂felvidéken esetleg konkrét helyet xD2017. febr. 14. 21:18
1/9 anonim válasza:
Esetleg kávézókban, parkokban, de diszkóban, bulikban is akad néha. Keress még mert vannak ;)
3/9 A kérdező kommentje:
1. Köszönöm😊
2.: Hát lehet 😉😂
2017. febr. 14. 22:33
4/9 anonim válasza:
Facebookon. Kiválogatod a kutyábbik felét. Ami marad azt végignézed, hogy közel lakjon hozzád, megnézed, hogy normális szemöldöke legyen, és ne legyen kövér, aztán megnézed a kedvenc dolgait és ha van közös akkor van egy barátnőjelölted.
Vagy idk. A nem mainstream csajok között is vannak nagyképű ribik annyi különbséggel, hogy Mr Busta helyett BMTH-t hallgatnak és kék hajuk van. De attól lehet simán selejtes. Szóval jó keresgélést :D
5/9 anonim válasza:
Az ilyen lányokat is elrángatják diszkóba, bár én fiúként még nem voltam, de szerintem érthető hogy a buszmegállóhoz legközelebbi kocsmánál már elfogyott a pénz xd
6/9 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés. Én is ilyesmi lányt szeretnék barátnőnek, csak én a dunántúlon. De elég nehézkes, pedig nem vagyok sem buta sem csúnya gyerek én sem.
7/9 A kérdező kommentje:
Hat ja😂masnak olyan könnyen megy xD én lassan 18 vagyok es meg csajom sem volt...😂
2017. febr. 15. 16:23
8/9 1 srác válasza:
Ebay,jofogas itt biztos találsz
9/9 anonim válasza:
Rosszlányokon vannak hirdetések, hogy
"én nem csak üres fejű buta liba vagyok, velem lehet beszélgetni is az élet dolgairól vagy csak egyszerűen lazulni"
60-70 ezerért 12-13 órára is megkapod őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!