Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki csak lefektetni szeretne. Miért van ez? Én csinálok valamit rosszul?
Még sosem volt párkapcsolatom és a mostani pasik akik a közelemben vannak szintén csak erre mennek, holott én normális kapcsolatot szeretnék ami az érzelmeken alapul. Manapság ilyenek a férfiak vagy én csinálok valamit rosszul?
Ui.: nem öltözöm r*ban*osan , még szűz vagyok , 17/L
Én se feküdtem le még egy lánnyal se, de ha összejövünk meg minden jó köztünk, akkor majd le akarok feküdni vele..
17/f
Kedves Kérdező!
Én is úgy gondolom, ne figyelj azokra akik lerí, hogy csak leakar fektetni. Menj el barátnőkkel ideoda, bulizni vagy esetleg ha nem kínos megkérdezheted tőlük nem ismernek e olyan srácot, aki tetszhetne neked.
Nem vagyunk mi férfiak mind ilyen szexéhesek. Én páromat 20 évesen ismertem meg egy gólyaavatós buliban elsőnek összejött a szimpátia bár lehet kicsit besegített a részegsége is mindenesetre bejelöltette magát velem. Másnap alig vártam, hogy ráírhassak csak azért vártam ne túl korán ne érezze úgy, hogy zaklattam. Hamar egymásba szerettünk egy hónap után feküdtünk le mindketten szűzek voltunk. Nemrég 1 év 2 hónapot ünnepeltük. Na de azt aakartam mondani, hogy keresgélj és előbb-utóbb találsz valakit :)
21/F
Jaj hagyjátok már ezt a sok nyalizós dumát. Annyira gáz.
Ha jól néz ki a csaj és nincs párja, akkor csak azért nincs, mert az értékrendje egy nagy nulla. Meg kell tanulni értékelni a srácok belső tulajdonságait is és azt előtérbe helyezni. Igen is lehet találni normális srácokat, csak azokat meg többnyire lesz_rják a csajok és ilyen oldalakon rinyálnak inkább, hogy ti benyalizzatok neki, hogy jaj szegény stb..
Vannak jó értékrendű srácok, de sok csajnál ha nem vagy elég jóképű meg nincs jó tested, akkor már finnyáskodnak. Többnyire inkább vannak együtt jóképű és jó testű gyökerekkel, mint jó értékrendű, de kevésbé jó külsejű srácokkal. Akkor maradjatok egyedül, vagy várjátok hátha befut a nagy ideálotok a nulla értékrendjével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!