Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindenki csak lefektetni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki csak lefektetni szeretne. Miért van ez? Én csinálok valamit rosszul?

Figyelt kérdés

Még sosem volt párkapcsolatom és a mostani pasik akik a közelemben vannak szintén csak erre mennek, holott én normális kapcsolatot szeretnék ami az érzelmeken alapul. Manapság ilyenek a férfiak vagy én csinálok valamit rosszul?

Ui.: nem öltözöm r*ban*osan , még szűz vagyok , 17/L

2017. febr. 7. 20:50
1 2
 1/17 Ulquiorra77 ***** válasza:
90%
A generacio a szenny, tisztelet kivetelnek.
2017. febr. 7. 20:53
 2/17 anonim ***** válasza:
74%

Sok az ilyen de van normális is, akár 1 fokkal talán lejebb adhatod az igényeid, mit tudom én, hosszúhaj nálad tabu volt, akkor mostantól nekik is adsz esélyt, mert kitudja lehet pont vele lenne meg az összhang :D

VÁlaszom: Nem, nem mindenki, vannak normálisak is, sőt mindjárt jönnek a válaszok, hogy én nem stb-srb.... -_-

2017. febr. 7. 20:54
 3/17 anonim ***** válasza:
17%
Kamu riban....vagy azert...
2017. febr. 7. 20:56
 4/17 A kérdező kommentje:
Nos igényem az csak annyi hogy meglegyen a vonzalom maga a kinézet az nem érdekel ha vonz a természete :D / amúgy ezt a kérdést nem azért írtam mert neten ismerkednék, szóval az ilyen üzenetekkel mellőzhetnétek is :)/
2017. febr. 7. 21:01
 5/17 anonim ***** válasza:
22%

Legalább tudod, hogy jól nézel ki.

U.I.: Ne a nyálpacsmag b*gyerekeknek adj csak esélyt.

2017. febr. 7. 21:01
 6/17 anonim ***** válasza:
28%
Mert a szex az jó dolog, és van, akinek ilyen fiatalon (vagy akár idősebb korban is) csak ez kell. Aki itt tépi a száját, hogy jajj, milyen szörnyű, hogy nem mindenki azonnal házasságra és három gyerekre gondol az első pillanattól, abból a sárga irigység és a keserűség szól csak.
2017. febr. 7. 21:12
 7/17 A kérdező kommentje:
Nos nem nem vagyok irigy azokra akik szexuális életet élnek mert ha szeretnék akkor nekem is bőven kijutna belőle. Csak az a gondom hogy a férfiak nem is akarnak kapcsolatot vagy maximum úgy szeretnének ha már rögtön az első héten a dolgok közepébe vágunk ami nekem elég gyors ...
2017. febr. 7. 21:23
 8/17 anonim ***** válasza:
50%
Akkor próbálkozz másokkal addig, ameddig olyan valakit találsz, aki szintén lassan szeretné csinálni a dolgokat. Ha ilyen zseniális csábító vagy, akkor ez csak idő kérdése.
2017. febr. 7. 21:26
 9/17 anonim ***** válasza:
92%
Kicsit tekints el a nem feltűnő srácok felé is. Akik csendesebbek, azok általában nem csak arra mennek. Akik meg hangoskodnak, és felvágni akarnak, azok meg általában igen. Keresgélj, és ne add magad könnyen, ezzel elég jól kiszűrheted. 18/f
2017. febr. 7. 22:01
 10/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy túl szép vagy :D
2017. febr. 7. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!