Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy itt mindenki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bit123bit kérdése:

Miért van az hogy itt mindenki ilyen?

Figyelt kérdés
Budapesten lakom 21, és eddig még nem volt normális kapcsolatom, sokan mondták hogy beszélgessek lányokkal, és akkor egy idő után össze jön, de sajnos csak az lett az egészből hogy ott hagytak. Volt már pár hónapja egy kapcsolatom, de az is távkapcsolat volt, és akárhányszor beszélgettem olyan lánnyal aki messzebb lakik tőlem, soha nem hagytak ott. Én meg már az egészet nem értem, nem vagyok egy beilleszkedő, és beszédes típus, de azt vettem észre hogy aki pesten lakik azoknak az olyanok kellenek akiknek vagy több pénze van, vagy ugyan azt csinálja mint a többiek, tehát nincs saját stílusa. Ezzel ellentétben máshol az ilyen emberek meg jóval ritkábban vannak. Akar hányszor be megyek a varosba, mindig a hányinger kerülget ahogy meg látok egy lányt, mert minden második lánynak kint van a melle és a segge. Aki pesti vagy pest közelben él az már tapasztalt ilyet? Normális válaszokat kérnék 18/F

2016. nov. 27. 11:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok pesti, de sokszor vagyok ott, és én is ugyanezt látom...
2016. nov. 27. 14:38
 2/2 longlife ***** válasza:
Én pesten élek,és azt sajnálom hogy csak minden másodiknak van kinn a melle.Örülj hogy láthatod.De ha hányingered van tőle,akkor télen este sétálgass a városba.Majd amikor 20,25 éves leszel keresed az alkalmat hogy kicsit kimehess az utcára nézelődni..Ha meg feleségeddel sétálgatsz és jönnek veletek szembe a fiatal cicik majd jusson eszedbe hogy 18 évesen milyen butaságot tettél közzé az oldalon.Örülj mindig annak ami van.
2016. dec. 20. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!