Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy engem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy engem mindenki leszar?

Figyelt kérdés
Az összes fiú kb..akit meg érdekelnék az meg engem nem érdekel..a barátaimnak nem akarok panaszkodni mert nem akarom őket ezzel terhelni meg alapból nem vagyok az a panaszkodós fajta, csak néha kiszakadna belőlem és ilyenkor úgy érzem senkire nem támaszkodhatok..úgy szeretnék egy barátot..szükségem lenne arra h valaki szeressen és én is szerethessek..van most egy srác aki bejelölt mert van közös ismerősünk és annak "beajánlott" és nekem eléggé bejön a srác de egyrészt egy csomó más, nálam szebb és viccesebb lánnyal beszélget..és nem tok vele se közös életet elképzelni..meg egyszer írt rám..de akkor írjak majd én rá? ez nem a fiú dolga lenne? köszi ha elolvastad a sok hülyeségem..kicsit depis vagyok most..
2016. nov. 3. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:

"nem tok vele se közös életet elképzelni." Hány éves vagy???

Egyébként ha viccesebb szebb akármiben jobb lányokkal is beszélget, te érdekled őt valamiért. És ez adjon önbizalmat. És ha tetszik nyugodtan kezdeményezhetsz te is. Ne várd a sültgalambot!

2016. nov. 3. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"akit meg érdekelnék az meg engem nem érdekel."

Na, ezért.

2016. nov. 3. 22:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Az írásmódóbol nézve,s a szókincsedből nem vagy több 14-nél.Depis? Tudod mit jelent az? Nem nem tudod csak szomorúnak érzed magad ez nem depi aranyom.

Először is ,én értem, hogy beindultak a hormonok,énis így vagyok DE.:

A tanulással foglakozz közben oké? Nagykorodba jó munkahelyet akarsz JÓL AKARSZ keresni ugye Na ez csak tanulással elérhető:(

Pasi szempontból meg.Figyelj az igazi nem fog secc-perc alatt eljönni.Ha most nincs itt ne kezdj bele ilyen kapcsolatokba,hanem kérlek légy észnél s akármilyen nehéz is várj.

Ami még szúrta a szemem.Ne messengeren,facen ismerkedj.Emiatt romlott amai társadalom.Ne ilyen bejelöléseken morfondírozz.Élőbe próbálj kapcsolatot építeni,kérd el a telefonszámát,hívd el valahova vagy keltsd fel a figyelmét, hogy ő tegye ezt.Kérlek,ne légy messenger liba,légy különleges.Ne messengeren ismerkedjott senki sem önmagát adja? Szemtől szemben derül ki minden.

Ennyi idősen meg úgysem jön el az igazi.

Meg tudod egy rózsa,amit ÉLŐBE mosolyogva ad át vagy egy élőbe kimondott SZEMBENÉZŐS,SZERETLEK szó sokkal jobban esik mint minden facebookon.

Sok Szerencsét,Lég türelmes eljön a te időd is gyönyörűség, valakinek majd te leszel a legszebb!

Szia,jóéjt.

Alic

2016. nov. 3. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!