Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi jót lehet csinálni, ha...

Mi jót lehet csinálni, ha nincsenek igazán barátaim és mindenki leszar?

Figyelt kérdés
Most, hogy itt a nyári szünet, mindenki leszar, és ez másfél hónap távlatából már igencsak unalmas. Már a depresszió kerülget, meg bezártságérzetem van. TV-t, számítógépet ne mondjátok. Olyan tevékenység jönne jól, amit házon kívül lehet csinálni, és jól el lehet vele ütni az időt. Csak ugye nincs kivel kimozdulni, tehát valami egyszemélyes tevékenység lenne jó.
2009. aug. 7. 21:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha van kutyád (habár ha lenne, akkor biztos nem lennél depis) vidd el sétálni. Ha nincs akkor menj egyedül, az is jó, én szeretek sétálni. iratkozz be nyelviskolába, vagy valami sportra. Olvasgass, segíts szüleidnek, látogasd meg a nagymamádat, menj bulizni, vásárolni.
2009. aug. 7. 22:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős szitu...:S Én is teljesen egyedül maradtam nyárra...az összes barátom messze lakik meg különben sem érdeklem őket.Az utcánkba 40év alatti ember rajtam kívül nem él. A kutyám olyan vad hogy azt én nem tom elvinni sétálni. Az összes létező könyvet ami itthon van mindet olvastam. A nyelv már nem érdekel tavaly előrehozottan leérettségiztem angolból. Egyedül bulizni nem járok, úgyis csak unatkoznék...:S Szóval hurrá nyár...legyen már suli!!!!! az legalább leköt. Amúgy a sétálgatást én is szeretem, meg a kertünk alatt van egy patak oda szoktam lemenni néha. Kicsit feltöltődöm tőle. szóval próbálj meg magadra szentelni sok sok időt:) gondolkodj sokat, én már el is döntöttem mi lesz a teendőm... megmondom a "barátaimnak" hogy menjenek a fenébe...xD na neked meg további "szép" nyarat:) és kitartás:)
2009. aug. 8. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!