Láttam gitárokon, hogy kihagyással megvannak jelölve a bundok. Az enyémen nincsenek. Ezt meglehet vhogyan csinálni, vagy nem?
ha klasszikus gitárod van, ott nem a fogólapon szokták megjelölni, hanem ott a fogólap oldalsó részén, amit végül is látsz a gitáron:)
én ezt hibajavítóval oldom meg, sokan matricából vágnak ki kis köröket és azt ragasztják fel, de a gitártanárom például körömlakkal festi be a pontokat:D
Ha meg szólógitárod van, és mindenképp a fogólapot akarod megjelölni, szerintem hangszerboltokban vállalnak olyat, hogy felpontozzák:)
de a pont az gáz xd olyat kell ami valamit ábrázol :D:D
egyébként láttam egy gyönyörű ibanez les paul kopit, fehér a gitár, a nyak teljesen sima, csak a 12es bundnál van jelölés, de nem pont hanem az is mintás volt.. fúú az nagyon jól nézett ki... egyébként én van hogy odanézek a saját gitáromon a jelölésekre, ritkulnak ezek az esetek de még vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!