Akusztikus-elektromos-elektroakusztikus gitárokon ugyan úgy kell lefogni az akkordokat?
Figyelt kérdés
Nekem elektroakusztikus van, de persze nincs erősítőm, szóval így simán használom. Még kezdő vagyok, és innen tanulok:
Itt tanulom az akkordokat. Lassan megy, de már le tudok fogni párat, az egy másik kérdés, hogy nekem nem úgy szól mint a videóban, de az sztem elektromos gitár, valamint az enyém biztos h nincs is jól behangolva. Na de, ha itt tanulom meg a dolgokat, úgy jó? mert itt tök jól elmagyarázzák, mást meg nem találtam.
2010. jún. 24. 19:26
1/4 anonim válasza:
Az akkordok ugyanazok bármilyen típusú gitáron, de elmagyarázhatom neked az ilyen dolgokat msn-en, gyorsabb, lényegretörőbb sztem. :) Msn címmel ellátva írj már egy privit, ha úgy gondolod tőlem is megfelel.
2/4 A kérdező kommentje:
Már írtam. köszi! =D
2010. jún. 24. 19:33
4/4 bumbi02 válasza:
www.gitartanfolyam.hu ezt ajánlom még figyelmedbe:)) sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!