Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szünetet tartunk de nem tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szünetet tartunk de nem tudom hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Lassan 1.5 év alatt ez a 2.szünetünk, először ő (barátnőm) akarta, aztán rájött kellek neki, utána minden nagyon jó volt, ez volt 4 hónapja kb, mostanában megint sokat vitáztunk és közös megegyezésből lett a szünet (1 hét)ez történt pénteken.. De őszintén szólva hiányzik is a barátnőm meg nem is.. De inkább a megszokás miatt, hogy van valaki aki hozzám tartozik, viszont az egyedül lét is jó, rég nem buliztam, most kiélhettem magam a hétvégén, mostanában ha beszéltünk kicsit nem érdekelt már mit mond, mióta szünet van nem idegeskedem egyáltalán, előtte 0-24 gyomoridegem volt, hogy vajon mi fog ma történni velünk, vagy min veszünk össze.. Szakítanék is meg nem is, félek, hogy megbánom később, és barátnőm nagyon összetörne, mert úgy látom rajta, hogy ő még szerelmes, viszont én már csak azt hiszem szeretem, nem szerelemből..

Fogalmam sincs, mit mondjak neki, és utána mihez kezdjek magammal? Mégis itt van bennem a tudat, hogy még nem veszítettem el és így annyira nem nehéz, de ha utána belegondolnék, hogy mással összejönne, lehet nagyon fájna, kitudja..

20 f /18 l

2017. febr. 2. 19:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Mindenkepp beszeld meg vele azt, hogy ő mit érez és mond el teljesen őszintén, hogy te mit erzel. Tisztázzatok mindent! Az a legfontosabb. Mit szeretnétek még a kapcsolatba és mi azt amit nem. Ha szeret akkor biztoaan megérti és találtok egy megoldast ami mindkettőtöknek megfelel. Ha csak hisztizne akkor szüneteljetek és ha "lenyugszik" probaljatok meg meg egyszer tesztazni mindent. Ha nem mukodtok egyutt akkor vege. Bár ezt ti érzitek, de en mint kivulallo ezt latom jonak. Sok sikert. Ha van kerdesed irj nyugodtan. :)
2017. febr. 2. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!