Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szünetet tartunk, szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szünetet tartunk, szerintetek?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 9 hónapja vagyunk együtt utóbbi időben voltak kis nézeteltérések, inkább a szex miatt, mivel ő nem mindig akarta amikor én, és elkezdte ez zavarni.. Csütörtökön beszélgettünk, megbeszéltünk mindent, és "kibékültünk", aztán este felhívtam, mert szombatra megbeszéltük hogy együtt töltjük de ő a tesójával mondta h megy ide-oda, és engem ez zavart, ezért szóvá tettem.. Pénteken mégis mondta, hogy neki kéne egy kis szünet, pénteken együtt voltunk egész nap, délutántól, beszélgettünk, megbeszéltük mi volt a baj eddig a kapcsolatban és mire kellene figyelni a jövőben, együtt aludtunk, este kimentünk a városba, későn értünk haza és fáradtak voltunk már, viszont én akartam ő meg fáradt volt hozzá, de ő is akarta, én mondtam hogy ennek semmi értelme ha megint ezen vitázunk, mindketten sírtunk, és mondta hogy akkor nekem olyan lány kell aki olyan mint én, de mondtam neki én Őt szeretem, és Ő is engem, nekem Ő kell és neki is Én.. Délelőttöt is együtt töltöttük, mondta h nagyon szeret és hogy örökké szeretni fog, és ezzel a szünettel sem az a célja, hogy szakítsunk mert nem akar szakítani viszont kell neki ez a kis egyedüllét, amíg letisztázza magában a dolgokat.. És ha összetartozunk akkor a szünet után is együtt leszünk, ha meg nem akkor előbb utóbb ígyis vége lett volna..Már úgy beszélt, hogy mit csináljunk a szünet után, mintha nem is lenne semmi baj...

Most ezt mire véljem? Szeret, nem akar szakítani, akkor mégis miért kell neki ez a kis idő ? Annyira tehetetlen vagyok, nem tudom mit gondoljak most, én tudom hogy szeretem, és megtudunk beszélni mindent, eddig is minden problémát tisztáztunk, most mégis ez van..

21/F 17/l

2016. szept. 10. 18:25
 1/3 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzátennék, hogy nem úgy váltunk el egymástól mintha nem is ismernénk egymást meg viták között, hanem úgy ahogy szoktunk..
2016. szept. 10. 18:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Hagyj neki egy kis időt... Úgyis keresni fog... De most tényleg lehet hogy jobb ez így neki és lehet hogy neked is
2016. szept. 10. 21:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Lehet segit, de mivan ha emiatt lesz vege az egesznek, ettol tartok..
2016. szept. 11. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!