Szerintetek párkapcsolati probléma megoldásában segíthet ha tartunk egy kis szünetet?
Konkrétan arról van szó hogy mély válságba került a párkapcsolatom.Hagytuk a dolgokat nagyon elmérgesedni, és oda jutottunk hogy beismertük egymásnak, hogy már nem szeretjük annyira egymást mint régen.Igazából a környezetünk nyomta rá a bélyegét a kapcsolatunkra mert a problémák a Párom családja, konkrétan a nővére miatt kezdődtek, mert egyszerűen folyamatosan megjegyzéseket tett a hátam mögött(persze úgyhogy halljam), és állandóan uszította a családot ellenem. Párom igazán mellém se állt de a családja mellé se.Nem akarta tudomásul venni a dolgokat.Hogy miért nem fogadott el a nővére nem tudom de nem is érdekel már. teljesen megutáltam Páromékhoz járni( Ő otthon lakik még) és ezt mindig éreztettem vele. Ezek miatt megváltoztam vele szembe és teljesen kivetítettem az utálatomat a kapcsolatunkra. Tehát röviden ezért futottunk zátonyra. Szerintetek segíthet egy kis szünet?Vagy még messzebb kerülnénk?
Elköltözni nem akar mert sajátra nincs pénzünk albit pedig ő nem akar fizetni mert az szerinte pénz kidobás.Ez így igaz teljesen jogos, de én attól félek hogy ha otthon marad szakítás lesz a vége.
A különlét nem old meg problémát, legfeljebb kiderül, hogy hiányoztok e egymásnak, de az nem egyenlő azzal, hogy együtt jók lennétek és problémamentesek.
Miért nem találkoztok máshol ahol kerülheted a családját és beszélnétek meg, hogy egyelőre mellőzzétek őket, hogy egymást megtudjátok ismerni, és utána lassan újra közeledni. Mert a családja mindig az marad, és szereti is őket ami jó jel valahol. Ha ellened sem volt a témában, akkor szegény köztetek van és igen kellemetlenül érezheti magát. Ne akard elvadítani családjától, ne fejezd ki utálatodat, megbeszélve kerüljétek egyelőre őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!