Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati probléma?
Sziasztok! Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy egy párkapcsolatban vagyok már 1 éve és mostanság barátnőmmel észrevettük, hogy nem olyan izgalmas ez az egész és nem annyira vagyunk szerelmesek egymásba mint azelőtt, de ennek ellenére szeretjük egymást és arra jutottunk, hogy fel kéne kicsit frissíteni, eleveníteni a kapcsolatunkat.
Na most az a gond, hogy nem vagyok mindig a legkreatívabb személy és nem is vagyok egy pénzes ember, hogy elvihessem néha-néha valahova, hogy jól érezhessük magunkat és kicsit kitörhessünk a burokból.
Remélem tud valaki segíteni, nem kicsit örülnék ha sok jó ötlettel bombáznátok amihez igazából nem feltétlen szükséges pénz.
Nekem ez nagyon fontos lenne, szóval megszeretném kérni, hogy hülyeségeket ne írjatok!
Előre is köszönöm a válaszokat :) 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!