Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek jó az, ha szünetet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó az, ha szünetet tartunk a barátommal?

Figyelt kérdés
Barátom egy hónap után szünetre vágyik mert időre van szüksége. Én azt gondolom h a szünetnek semmi értelme mert ígyis-úgyis vége lesz ha már az elején szüneteltetni akar ... szerintetek van értelme a szünetnek?

2016. dec. 31. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs értelem ne fájtítsd a szíved. De most azért kell neki szünet hogy nyugodtan k*rogasson vagy komolyabb oka is van?
2016. dec. 31. 14:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs, en is voltam ebbe a helyzetbe.
2016. dec. 31. 14:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért akar szünetet tartani, mert úgy látja kell ez nekünk mert hiába szeret nincs meg a varázs és ő azt gondolja ha van ideje gondolkozni akkor majd másként lesz... tudom h fura ez így ezért sem várok semmit ettől az egésztől
2016. dec. 31. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincs értelme. Ha nem szerelmes beléd, akkor nem. Ha valakik együtt maradnak, akkor előfordul, hogy megszeretik egymást (nem szerelemből), de ha szünetet tartotok, akkor inkább csak elfelejt, és belezúg valaki másba.
2016. dec. 31. 14:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is tartottam szünetet az exemmel. 2 hónappal a szünet kezdete után, mondta talált mást. Szóval?
2017. jan. 1. 01:37
 6/6 anonim ***** válasza:

1 honap utan mar szunetet akar? O.o

Jo hamar. Szunetnek sosem ertettem a lenyeget. Olyan nincs,hogy "nem tudom mit akarok". Volt olyan ismerosom,akik szunet utan jobban elvoltak, mint azelott,de persze mindenki mas. Ha szeret, kitart melletted. :)

2017. jan. 2. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!