Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal szünetet tartunk, félek, hogy ennek itt a vége. Hasonló tapasztalat?
3 éve vagyunk együtt, és most összejött minden. Veszekedtünk is sokat + úgy érezzük nem tudjuk megoldani a problémákat. Úgy gondoltuk megpróbáljuk a szünetet. Talán a különlét segit ráébreszteni hogyan tovább. Még csak pár napja van ez, de iszonyat hiányzik.
Volt valaki hasonló cipöben? Mi lett a vége?
Köszi aki válaszol.
Szünet??? Az mi?
Mindenki megy arra amerre akar, és csinál amit akar?
Nem kell félned, hogy ennek itt vége, mert már megtörtént, vége.
A szünet általában a kapcsolat végét jelenti, bár ez nem szükségszerű!
"úgy érezzük nem tudjuk megoldani a problémákat" - ha továbbra is így érzitek, akkor nincs is értelme tovább erőltetni.
Szünet nálam egyenlő a kapcsolat végével. Aki szünetet akar az már gondolatban máshol jár. Ha mégis akarjátok folytatni a későbbiekben, akkor az valószínűleg a megszokás miatt lesz.
F/26
Köszönöm a hozzászólásokat. Ma beszéltem vele. Úgy érzi nincs értelme a kapcsolatunknak. Tényleg elfáradt a dolog, de ha akarnánk szerintem lehetne másképp. Ez igy müködik,hogy ha nehézségek vannak feladjuk inkább a másikat? Csalódott vagyok,hogy neki ennyit jelentett 3 év.
Most is bögnöm kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!