Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz már ennek vége?

Figyelt kérdés
már egy év eltelt azota hogy szakított velem az exem, azota szinte nemis láttam ot, mégse tudom magam túltenni a dolgon. Már mindent megprobaltam buliztam, barátaimmal beszélgettem, pasiztam, megprobaltam mással járni, de semmi nem segített hogy elfelejtsem ot, most is naponta gondolok rá és hiányzik. O már rég túlvan rajtam, én miert nem tudok tovább lépni? légyszi segítsetek
2013. márc. 17. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Találd meg az okot, ami miatt ennyire ragaszkodsz hozzá. Akkor talán sikerül túltenned magad rajta
2013. márc. 17. 15:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írj rám privátban a történeteddel és megpróbállak megvígasztalni. Átérzem a bánatodat:/
2013. márc. 17. 15:09
 3/5 Baccardi01 ***** válasza:

Akár hiszed akár nem én jártam egy lánnyal 2000-ben. Most 2013-mat írunk és még most sem tudtam teljesen elfelejteni.

44/F

2013. márc. 17. 15:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Megértelek kérdező, velem is ez van most.:( Igaz, nálam még "csak" fél éve tart ez az állapot. Én is voltam már együtt azóta mással, de annyira rossz volt, nem tudtam ugyanazt érezni, mint a volt barátommal, még csak hasonlót sem. Egyébként miért lett vége? Szoktatok még beszélni? Mert ha igen, az is nehezíti a továbblépést.
2013. márc. 17. 15:53
 5/5 Tyler913 ***** válasza:
Miert volt olyan kulonleges ez az ember,hogy megerjen ennyi folosleges kinlodast? Nem lehet,hogy tulzottan piedesztalra allitottad ot magadban,es nem is hozza ragaszkodsz annyita,hanem a "tokeletesitett" valtozatahoz,aki csak benned el?
2013. márc. 17. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!