Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, mi a véleményetek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi a véleményetek a talán már túlzottan is pirulós lányoktól?

Figyelt kérdés

Nos, az a helyzet, hogy nagyon könnyen jövök zavarba, és már egy egyszerű baráti beszélgetéstől is elpirulok, ha pedig olyan fiú közelében tartózkodom aki tetszik, piros az arcom mint egy paradicsom. :D

Engem ez zavar, mivel nagyon könnyen le lehet leplezni a zavarodottságomat, azt viszont nem tudom, hogy a fiúk hogyan viszonyulnak ehhez. 14/L

2017. jan. 14. 21:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Buta vagy basszus azért érdemelted ki ;D
2017. jan. 14. 23:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Előző, neked mi bajod van? Szállj már le róla! Mellesleg nincs igazad, mert a kérdező nagyon is értelmesen fogalmaz, te meg úgy, mint egy buta tajparaszt. Valószínűleg te is érzed, és azért az életkorába kötöttél bele, mert más "előnyöd" nincs vele szemben.
2017. jan. 15. 07:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon aranyos, nekem nincs az ilyen lányokkal semmi bajom, az a legaranyosabb szerintem ha egy lány elpirul. ^^ 15/F
2017. jan. 15. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!