Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk tényleg ennyire félnek a művelt és tehetséges lányoktól?
Figyelt kérdés
Pláne hogyha a lány visszahúzódó, de külsőre teljesen rendben van? 16-20 évesekre gondolok most itt főleg2015. nov. 21. 13:41
1/6 True Damage válasza:
Ez teljesen fszsag mar bocsanat :D
2/6 anonim válasza:
Én személy szerinte pont hogy nem bírom a műveletlen lányokat a tehetség meg sosem árt.
Úgyhogy ez butaság amit írtál :)
19/F
4/6 anonim válasza:
Szerintem a fiúk jobban félnek az egoista lányoktól, semmint a művelt és tehetségesektől... :) 19/F De ha gondolod, küldhetsz privátban egy fotót és megmondom a nézőpontom alapján hogy teljesen rendben van-e szerintem a külsőd. :D
5/6 A kérdező kommentje:
Tehát az egoista lányoktól féltek, vagyis inkább kerülitek őket, és ha egy lány művelt és visszahúzódó, szégyenlős,akkor ő elérhetetlen és nem is próbálkoztok nála? Én sajnos ilyen vagyok, változni nem könnyű. Addig amíg ez így van, kinézhetek bárhogy teljesen mindegy, mert úgysem jön oda hozzám senki.
2015. nov. 23. 20:16
6/6 anonim válasza:
Szia írj privibe én szívesen megismernélek 17 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!