Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság mik a fiúk elvárásai...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mik a fiúk elvárásai a lányoktól?

Figyelt kérdés

Nem feltétlenül magam miatt érdekel, hanem úgy általában. Egyre inkább azt veszem észre, hogy a fiúk futnak a butácska, de "mindenekintvan" és "agyonsminkelt" lányok után, a normális, értelmes lányokat pedig szinte szóra sem méltatják. Ha egy lány minden hétvégén ott van a bulikban, akkor már minden fiúnak ő kell, de az a lány, aki nem ezzel tölti a hétvégéjét, el van felejtve, mert biztos unalmas meg semmi szociális élete nincs, stb.

Ezzel szemben viszont itt gyakorin azt veszem észre, hogy jönnek a fiúktól az olyan kérdések, hogy mi történt a normális lányokkal, miért mindenhol csak a plázacicák vannak. Lehet, hogy ezek a fiúk a társadalom nyomására szintét csak a nagyszájú bulizós lányokat veszik észre, pedig ott vannak a normálisak is, vagy ők tényleg nem találkoznak értelmesekkel?

2016. júl. 13. 14:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%

Nekem nincs komoly elvárásom, mivel mágus akarok lenni, és hát igen 30 éves koromig bírni kell lány nélkül..

Az ige arra terjed amerre a vándor viszi.

2016. júl. 13. 14:24
 2/13 anonim ***** válasza:
C'est la vie 15/L
2016. júl. 13. 14:27
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
Öltözzön hiányosan, legyen a legtöbb dolga látható, stb.
2016. júl. 13. 14:44
 4/13 anonim ***** válasza:

Szerintem alapjaiban véve butaság "plázacicákról" meg "pávákról" beszélni. Nem mindenkinél ugyanaz a szint számít nem elfogadhatónak. Van olyan, aki szerint a sminkelés és a kicsit szűkebb ruha már plázacicát takar. És ez a lányoknál is így van. Amelyik fiú törődik egy kicsit jobban a hajával vagy ruhájával, rögtön páva lesz.

Szóval azt gondolom, hogy amíg nincs egy mérce, amitől plázacica vagy páva valaki, nincs értelme vitatkozni erről. És ez amúgy is szubjektív, mert valakinek tetszik, valakinek nem.

Én úgy tekintek erre a témára, hogy vannak lányok és fiúk, akiknek teljesen természetes, hogy különböző a stílusuk, és ez vagy tetszik vagy nem. Nincs értelme osztályozni így az embereket.

Elvárásról természetesen lehet beszélni, ami a stílustól független. (Hmm...tudnék beszélni erről.) Ezek az elvárások sok esetben közhelynek hangzanak, ennek ellenére igazak. Nekem sajnos tapasztalnom kellett, hogy milyen, mikor nem beszélünk meg dolgokat egy kapcsolatban, ezért nálam nagyon felértékelődött a kommunikáció. Illetve ehhez szükséges őszinteség és egy intelligenciaszint. Na meg hogy jól érezzem magam vele, humor. Amit még kiemelnék, hogy tudja érzékelni, mikor kell komolyabb hangvétel és mikor lehet "őrült".

És számomra a külső is fontos, ezt nem taglalnám, mert egyrészt lusta vagyok, másrészt így is sokat írtam, harmadrészt nincs kifejezett ideálom. :) Húhh :D

2016. júl. 13. 14:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Legyen nálad ilyen: [link]
2016. júl. 13. 14:59
 6/13 anonim ***** válasza:
Gyorsan essen le roluk a bugyi.
2016. júl. 13. 14:59
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem az elvárásom:

Szeressen sportolni, túrázni, utazni. Legyen normális, azaz ne túl bulizós, inkább a komolyabb programok érdekeljék. Lehessen vele beszélgetni, legyen értelmes véleménye, ki tudja fejezni az érzéseit. De azért el lehessen vele hülyéskedni is. Egyébként meg : Hűség, bizalom, őszinteség, és egy kis alázatosság(ezt nem úgy értem, hogy meghunyászkodó, hanem pozitív értelemben) legyenek meg benne és minden oké.

2016. júl. 13. 15:13
 8/13 anonim válasza:
57%
Fogalmuk sincs mit akarnak, de nemcsak a fiúk, a felnőtt férfiak(?) sem!
2016. júl. 13. 15:14
 9/13 A kérdező kommentje:

Kedves 4-es!

Érdekes amit írtál, és teljes mértékben jogos. A kérdésemben a plázacica alatt azokat a lányokat értettem, akik nem túl intelligensek, illetve sok más érték elé helyezik a külsejüket. Páváknak pedig azokat a fiúkat tartom, akik túlzásba viszik a szépítkezést, már-már "lányosodnak". Szerintem általánosságban ezeket értik az emberek a két fogalom alatt, de mint ahogy te is írtad, nyilván mindenki máshogy határozza meg, különböznek a "tűrőképességek".

Megpróbálhatunk eltekinteni ezektől a "csoportoktól", de azért mégis: ha az elvárásokat nézzük, akkor kissé általánosítva, de lehet különbséget tenni köztük. Teljesen mást lehet elvárni egy, tegyük fel, 'szürke egér'-lánytól, mint a korábban említett lányoktól. Az természetesen egyértelmű, hogy senki sem fekete vagy fehér.

2016. júl. 13. 19:24
 10/13 anonim ***** válasza:
A "plazacicák" csak egy menetre jók, az értelmes lányok kapcsolatra.
2016. júl. 13. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!