Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miert nm jon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miert nm jon ossze? Mi a gond velem?

Figyelt kérdés
Soha nm jon ossze. Minig mikor szerelmes lettem es ossze akartam jonni a kiszemeltel az a csalodas ert hogy nm tetszem neki. Pedig nm tartom rondanak magam es masok sem tartanak annak, sot, azt mondjak es nagyon is jol nezek ki (tudom hogy bekepzeltnek hangzik) es a szemelyisegem is rendben van... akkor mi a gond velem? miert van az hogy korulottem mindenki megtalalja a parjat es en nm? soha nm jartam senkivel es soha nm csokoltam meg meg senkit. Mi az oka annak hogy nm talalok part magamnak? Koszonom elore is!

2017. jan. 9. 00:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
valaszoltatok* baratkozok*
2017. máj. 21. 12:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Velem is ez a gond, mindig mindenki megnyílik nekem, én meg senkinek. Még a legjobb barátnőmnek is sokszor csak utólag mondok el dolgokat, vagy még akkor sem. Még a saját szüleimben sem bízok meg teljesen. Egyébként ha önmagad vagy és amiatt elhúzódnak tőled, akkor azok nem is a barátaid. Tényleg legyél önmagad, mert ha valaki más vagy, akkor ugyan úgy nem téged fognak szeretni, hanem azt a személyt, akit alakítasz. Tudom, hogy ezt nehéz elhinni, de majd megtalálod azt, aki úgy szeret, ahogy vagy. Aki meg nem, azzal nem érdemes foglalkozni.
2017. máj. 21. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!