Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miert nm jon ossze? Mi a gond velem?
Figyelt kérdés
Soha nm jon ossze. Minig mikor szerelmes lettem es ossze akartam jonni a kiszemeltel az a csalodas ert hogy nm tetszem neki. Pedig nm tartom rondanak magam es masok sem tartanak annak, sot, azt mondjak es nagyon is jol nezek ki (tudom hogy bekepzeltnek hangzik) es a szemelyisegem is rendben van... akkor mi a gond velem? miert van az hogy korulottem mindenki megtalalja a parjat es en nm? soha nm jartam senkivel es soha nm csokoltam meg meg senkit. Mi az oka annak hogy nm talalok part magamnak? Koszonom elore is!2017. jan. 9. 00:19
11/12 A kérdező kommentje:
valaszoltatok* baratkozok*
2017. máj. 21. 12:32
12/12 anonim válasza:
Velem is ez a gond, mindig mindenki megnyílik nekem, én meg senkinek. Még a legjobb barátnőmnek is sokszor csak utólag mondok el dolgokat, vagy még akkor sem. Még a saját szüleimben sem bízok meg teljesen. Egyébként ha önmagad vagy és amiatt elhúzódnak tőled, akkor azok nem is a barátaid. Tényleg legyél önmagad, mert ha valaki más vagy, akkor ugyan úgy nem téged fognak szeretni, hanem azt a személyt, akit alakítasz. Tudom, hogy ezt nehéz elhinni, de majd megtalálod azt, aki úgy szeret, ahogy vagy. Aki meg nem, azzal nem érdemes foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!