Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 18 éves fiú vagyok a barátnőm 17 éves az ünnepek alatt töltöttem vele egy fantasztikus hetet. Annyi volt a gond hogy nem volt kedve semmi olyanhoz és mikor megkérdeztem tőle miért azt mondta nem volt kedve. Ez miért lehet?
Semmi olyan? Szex?
Korábban volt már? Meddig jutottak el?
Olyanhoz.. Ez alatt egy hozzam hasonlo elvont gondolhat arra is h ejjel a kamraban kislampa mellett legyet rajzolni vagy meg woodoo-zni. Esetleg levendulat szagolva szedulten susogni. Ehhez sztem neked sem lenne kedved. Es ha a baratnod megkerdezne h miert akkor a valasz az lenne h csak. Ne abbol indulj ki hogy amit te egyenesnek latsz az nem gorbe es h mindenki normalis. Amugy tudom h a szexre gondoltal :D hat ember nem volt kedve ennyi.
21L
Lehet, hogy nem élvezi az előjátékot. Vagy hívjuk pettingnek, nekem mindegy, csak mondjuk ki, hogy mi az.
Kérdezd meg tőle, hogy figyu Gizi, neked jó az, az puszilgatom a nyakad/melled? Jó érzés, ahogy szexuálisan izgatlak? Izgat téged? Jó, ahogy ujjazlak/simogatom a csiklodat? Hiszen ha jó neki, akkor lenne kedve hozzá. Valószínűleg nem jó neki valamiért.
Biztonságban érzi magát veled az ágyban?
Szerintem nem kommunikáltok jól és túl éretten a szex terén. Nem tudom hogy egyéb téren hogy megy, de szex terén nem túl jól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!