Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Én egy 18 éves fiú vagyok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Phoneixland kérdése:

Én egy 18 éves fiú vagyok a barátnőm 17 éves az ünnepek alatt töltöttem vele egy fantasztikus hetet. Annyi volt a gond hogy nem volt kedve semmi olyanhoz és mikor megkérdeztem tőle miért azt mondta nem volt kedve. Ez miért lehet?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt
2017. jan. 3. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Semmi olyan? Szex?

Korábban volt már? Meddig jutottak el?

2017. jan. 3. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Neked miért nincs kedved ahhoz, amihez nincs kedved?
2017. jan. 3. 17:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Olyanhoz.. Ez alatt egy hozzam hasonlo elvont gondolhat arra is h ejjel a kamraban kislampa mellett legyet rajzolni vagy meg woodoo-zni. Esetleg levendulat szagolva szedulten susogni. Ehhez sztem neked sem lenne kedved. Es ha a baratnod megkerdezne h miert akkor a valasz az lenne h csak. Ne abbol indulj ki hogy amit te egyenesnek latsz az nem gorbe es h mindenki normalis. Amugy tudom h a szexre gondoltal :D hat ember nem volt kedve ennyi.

21L

2017. jan. 3. 17:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Már elég sokáig eljutottunk szex még nem volt,de ahhoz hasonló dolgok már igen.
2017. jan. 3. 17:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet megszeretnè várni, h 18 èves legyen
2017. jan. 3. 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem élvezi az előjátékot. Vagy hívjuk pettingnek, nekem mindegy, csak mondjuk ki, hogy mi az.

Kérdezd meg tőle, hogy figyu Gizi, neked jó az, az puszilgatom a nyakad/melled? Jó érzés, ahogy szexuálisan izgatlak? Izgat téged? Jó, ahogy ujjazlak/simogatom a csiklodat? Hiszen ha jó neki, akkor lenne kedve hozzá. Valószínűleg nem jó neki valamiért.

Biztonságban érzi magát veled az ágyban?

Szerintem nem kommunikáltok jól és túl éretten a szex terén. Nem tudom hogy egyéb téren hogy megy, de szex terén nem túl jól

2017. jan. 3. 23:13
 7/7 Bekecs Béla ***** válasza:
Részvétem mester. Asszony is bejátszotta az ünnepek alatt, hogy most maci nem mert tele vagyok meg csak feküdni tudok. Megmaszíroztam mindenhogy aztán kedveskedtem neki és már ment is. Másnap már ő kérte. :D Persze mi 4 éve vagyunk együtt. Viszont a lényege az, hogy lehet kicsit kedveskedni kéne neki, vagy próbáld meg felizgatni
2017. jan. 4. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!